вівторок, 25 жовтня 2011 16:56

Міранда Керр в бюстгальтері за $2,5 млн похизувалась своїм улюбленцем
8

У неї є чоловік, голлівудський актор, є обожнюваний маленький син. Але схоже в серці у Міранди Керр є місце для ще одного чоловіка, пише The Daily Mail.

Модель продемонструвала свого йоркширського тер'єра Френкі під час зйомок для різдвяного каталогу Victoria's Secret.

Міранда, яка одружена з актором Орландо Блумом, після народження сина Флінна перервала відносини з брендом на рік.

Після повернення модель отримала від Victoria's Secret особливий вітальний подарунок - можливість вийти на подіум майбутнього модного показу в бюстгальтері вартістю $2,5 млн.

Модель позувала в бюстгальтері Treasure Fantasy Bra, але незважаючи на її ідеальну фігуру, всі погляди були спрямовані на бездоганні діаманти, зазначає видання.

Бра був створений ювелірною компанією London Jewelers і нараховує майже 3400 дорогоцінних каменів, що складаються з 142 каратів жовтих і білих діамантів, перлів, огранованих цитринів і аквамаринів. По центру бюстгальтер прикрашений двома 14-каратними жовтими діамантами і двома 8-каратними білими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Орландо Блум сам няньчиться з п'ятимісячним сином

"Це було чудово мати трохи вільного часу, коли я була вагітна і коли я була з Флінном. Але тепер я повернулася і відчуваю себе чудово", - зізналася модель.

На модному показі, який відбудеться в листопаді, з'являться Алессандра Амбросіо, Розі Хантінгтон-Вайтлі, Шанель Іман, Лілі Дональдсон, Кароліна Куркова, Кендіс Свейнпол і Адріана Ліма.

Зараз ви читаєте новину «Міранда Керр в бюстгальтері за $2,5 млн похизувалась своїм улюбленцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути