середа, 09 листопада 2011 10:01

Міранда Керр "шліфує" фігуру за допомогою грудного годування

Міранда Керр "шліфує" фігуру за допомогою грудного годування

До чергового щорічного показу білизняної марки Victoria's Secret залишилися лічені дні, і моделі-"ангели" з усіх сил готуються до дефіле. Але якщо більшість з них зосередилися на заняттях спортом і дієті, то 28-річна австралійка Міранда Керр, яка не так давно стала мамою чарівного хлопчика, зізналася, що її тіло чудово виглядає завдяки ... грудному годуванню.

"Я все ще годую Флінна і дуже задоволена результатом! - розповіла вона виданню The New York пост. - Я зціджую молоко, і все йде добре".

Треба сказати, що годуючі мами втрачають близько 500 калорій в день. Приблизно стільки ж витрачається за годину, проведену на біговій доріжці.

Вже відомо, що на показі пишні "молочні" груди Міранди прикрасить "дорогоцінний бюстгальтер". Загальна вага каменів, якими розшита "дрібничка", становить 142 карата, а її вартість оцінюється в 2,5 мільйона доларів. Раніше "дорогоцінну білизну" Victoria's Secret демонстрували такі моделі, як Жизель Бюндхен, Хайді Клум, Тайра Бенкс і Адріана Ліма.

ФОТОРЕПОРТАЖ: 10-місячний син Міранди Керр став дуже допитливим

У той час як Міранда насолоджується материнством, її колега Адріана Ліма займається в поті чола. Ліма щодня робить довгі пробіжки, наполегливо займається боксом і харчується протеїновими коктейлями з яєчного порошку.

Маленький секрет Адріани: за 12 годин до дефіле слід відмовитися не тільки від їжі, але і від води. Модель стверджує, що за допомогою цього нехитрого фокусу можна "скинути" до 8 фунтів (близько 3,5 кг).

Зараз ви читаєте новину «Міранда Керр "шліфує" фігуру за допомогою грудного годування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути