Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2012 09:37

Вагітна Кейт Міддлтон вперше вийшла в світ
8

Вперше після повідомлення про цікавий стан герцогиня Кембриджська з'явилася на світському заході - напередодні дівчина вручала нагороди на церемонії 2012 BBC Sports Personality of the Year Awards.

У неділю, 16 грудня, Кейт з'явилася на церемонії нагородження видатних спортсменів, що щорічно проводиться телеканалом BBC. Її Світлість з'явилася з елегантній сукні від Alexander McQueen, а компанію їй склав футболіст Девід Бекхем.

Герцогиня особисто вручила нагороди велогонщику Бредлі Віггінсу, легкоатлетці Джесіці Енніс, яка завоювала золото на Олімпіаді-2012, а також відзначила внесок у розвиток спорту колишнього атлета, а нині політика і главу організаційного комітету Олімпійських ігор у Лондоні Себастьяна Коу.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Самотній принц Вільям прийшов на прем'єру "Гоббіта" без вагітної дружини

Нагадаємо, за останні кілька тижнів герцогиня змушена була скасувати свою участь у чотирьох світських заходах, включаючи прем'єру фільму "Гоббіт. Несподівана подорож" в Лондоні. Її Світлість чекає на первістка, але, на жаль, вагітність протікає не так легко, як хотілося б. У дівчини діагностовано рідкісне ускладнення "гіперемезіс вагітних", при якому у майбутніх матусь спостерігаються майже постійні нудота, блювання і, як наслідок, зневоднення організму. Зараз Кейт почувається трохи краще, але медики попереджають, що рецидиви "гіперемезіса" можуть трапитися в будь-який момент.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кейт Міддлтон вперше вийшла в світ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути