Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2012 09:28

Вагітна Ірина Безрукова не ходить на світські заходи

Вагітна Ірина Безрукова не ходить на світські заходи
Зіркова пара так досі і не підтвердила факт вагітності Фото: chitay.net

Плітки про вагітність Ірини Безрукова циркулюють у пресі вже третій місяць. Але ані актриса, ані її чоловік зовсім не поспішають робити які-небудь офіційні заяви. Так що журналістам залишається тільки здогадуватися, чи дійсно пара незабаром стане батьками.

Днями Ірина мала разом з Сергієм приїхати в Ростов-на-Дону на презентацію своєї нової картини в рамках фестивалю сімейного кіно "Вгору". Публіці була анонсована творча зустріч з актрисою, квитки на яку розкупили досить швидко. Однак за два дні до заходу зоряна пара відмовилася від ідеї відвідати Ростов. І в підсумку замість обіцяної творчої зустрічі шанувальникам артистки представили коротеньке відеозвернення подружжя Безрукових.

Зрозуміло, публіка була сильно розчарована. За припущеннями глядачів, актриса дійсно чекає на малюка і, мабуть, не дуже добре себе почуває. До речі, визначити, чи знаходиться Ірина в цікавому стані, по кадрам відеозвернення було складно - актриса знімалася в такому ракурсі, що лінії талії видно не було.

Нагадаємо, повідомлення про вагітність 47-річної актриси з'явилися на початку вересня. Тоді папараці зобразили Безрукову в Ізраїлі, де Сергій знімався в рімейку картини "Джентльмени удачі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітність дружині Сергія Безрукова дається важко

Втім, чутки про те, що пара чекає на спадкоємця, з'являються вже не в перший раз. "Якщо відстежити всі чутки, то я повинна була народити цілий дитячий садок. Причому народжувати з перервою в три місяці", - пожартувала в одному з інтерв'ю сама актриса.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Ірина Безрукова не ходить на світські заходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути