четвер, 13 вересня 2012 10:47

Вагітність дружині Сергія Безрукова дається важко

Вагітність дружині Сергія Безрукова дається важко
Актор буквально здуває з дружини порошинки Фото: ИТАР-ТАСС

Популярна актриса і дружина Сергія Безрукова Ірина, яка зараз знаходиться при надії, насилу переносить ізраїльську спеку. Артистка супроводжує чоловіка на зйомках і весь час проводить у вагончику.

Сергій та Ірина Безрукови зараз знаходяться в Ізраїлі, де проходить зйомка фільму "Джентльмени удачі" -2. Однак це буде не зовсім ремейк улюбленої поколіннями комедії, хоча з тих же мотивів. Ірина супроводжує чоловіка, який грає одну з головних ролей, проте не може перебувати довго під променями палючого ізраїльського сонця. Справа в тому, що Безрукова насилу переносить спеку, що негативно впливає на її вагітність.

У результаті, поки Сергій проводить час на знімальному майданчику, Ірина перебуває в спеціальному акторському вагончику. Крім того Безрукова намагається не афішувати свій цікавий стан, одягається в багатошаровий вільний одяг і обходить стороною зграйки цікавих туристів.

За словами присутніх на знімальному майданчику, Сергій оточив дружину такою турботою, що буквально здуває з неї порошинки. Мало того, відразу після команди "Знято!" Безруков намагався приділити дружині максимум уваги і без кінця цікавився, чи потрібно їй чогось смачного, приносив фрукти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 47-річна дружина народить Сергію Безрукову первістка

Нагадаємо, новина про те, що Безрукови чекають на довгоочікувану дитину, з'явилася нещодавно завдяки кадрам папараці, які зняли Ірину на знімальному майданчику зі своїм чоловіком Сергієм. У актриси видніється досить значний животик. Якщо Ірина Безрукова дійсно вагітна, то для неї ця дитина виявиться другою. Нагадаємо, від шлюбу з іншим актором Ігорем Лівановим у неї є дорослий син Андрій. А ось для самого Безрукова майбутня дитина стане першою.

За 12 років зразкового шлюбу Безрукових всіляких пліток щодо їх розпускалось чимало. Говорили, що Ірина не може мати дітей, що не хоче псувати фігуру, що вік вже не той (актрисі зараз 47 років). Ходили чутки навіть про те, що Сергій і Ірина буквально вимолювали первістка, здійснюючи паломництво по святих місцях.

Зараз ви читаєте новину «Вагітність дружині Сергія Безрукова дається важко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути