пʼятниця, 27 квітня 2012 13:51

Сергію Безрукову на зйомках під Києвом місцеві носили деруни та сало
5

Фото: Фото: Тарас Подолян

Російському актору Сергію Безрукову жителі міста Васильків під Києвом під час зйомок стрічки "Матч" приносили сало і мед.

Про це він розповів у столичному кінотеатрі "Україна" перед прем'єрою фільму "Матч".

"На знімальному майданчику багато людей приносили мені деруни і вареники. Казали: "Який же ви худий. Вам неодмінно треба підкріпитися". Відповідав, що схуд спеціально для цієї ролі. Але вони не припиняли приносити їжу. Після зйомок у Василькові віз в Москву три 3-літрові банки меду і торбу сала", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Безруков під час зйомок фільму підірвався на міні

"Переживав, що в аеропорт з таким товаром не пустять. Але працівники вдали, ніби нічого не помітили. Сало і мед дуже сподобалися", - додав Сергій Безруков.

У фільмі "Матч" актор виконав роль воротаря Миколу Раневича.

"Перед зйомками мене тренував воротар московського "Локомотиву" Сергій Овчинніков. Займалися з ним на Новоспортивній арені. Там поле штучне, коли падав - отримував задоволення. Не так було, коли приїхали на стадіон у Василькові. Біля воріт навіть трави не було, сама земля. Під сонцем вона перетворилася на асфальт. Поливали її і перекопували, але за 2-3 хвилин все тверділо знову", - розповів Сергій Безруков.

"Оператор пропонував підстелити каскадерський мат, якого в кадрі не було б видно. Але я відмовився. Падав на землю. Наставив собі купу синці і подряпин, але все вже загоїлося", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Матч" показуватимуть тільки на вечірніх сеансах

Також Безруков розповів, що під час зйомок здружився з усіма акторами, які виконували ролі гравців команди "Старт".

"Хлопці навчилися грати у футбол за три місяці, під час зйомок ми здружилися і стали командою. Коли знімали останній матч, хлопці так стомилися, що буквально повзали по полю. Я попросив у режисера дозволу зібрати свою команду. Сказав: "Маю право. Я все-таки капітан". Ми зібралися посеред поля. Мовив до хлопців: "Це останній матч. Це битва". Досі пам'ятаю очі всіх акторів", - поділився Безруков.

Зараз ви читаєте новину «Сергію Безрукову на зйомках під Києвом місцеві носили деруни та сало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути