середа, 25 січня 2012 12:08

Сергій Безруков під час зйомок фільму підірвався на міні

Сергій Безруков під час зйомок фільму підірвався на міні

Відомий актор, зірка багатосерійних фільмів "Бригада" і "Дільниця" Сергій Безруков знімається в черговий картині. На зйомках одного з епізодів артист сам виконав небезпечний трюк, підірвавшись на міні.

Зараз повним ходом йдуть зйомки нового кінофільму "Полювання на крокодила", який оповідає про події під час Другої Світової війни. Сергій Безруков грає в картині роль радянського розвідника. Новий персонаж настільки сподобався акторові, що він сам виконав кілька трюків, відмовившись від допомоги каскадера.

Так, Безруков навіть підірвався на міні. На щастя, на військовому полігоні, де проходили зйомки, ніхто не постраждав. Проте сам Сергій залишився незадоволений отриманим результатом. У результаті, він все ж погодився, щоб трюк перезняли, але вже за участю каскадера. Крім цього, знаменитий артист поскаржився на якість нацистської форми. На думку Безрукова, вона аж надто легка і ніяк не розрахована на морозну російську зиму.

Якщо Сергій Безруков під час зйомок не отримав жодних серйозних травм, виконуючи самостійно небезпечний трюк з міною, то інша, не менш відома актриса Світлана Ходченкова примудрилася отримати струс мозку під час виконання простого танцю. Про це стало відомо після одкровень телеведучої Анфіси Чехової, яка разом з популярною білявкою знімалася в тій же картині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безруков під час зйомок травмував руку

Чехова розповіла, що Світлана так закрутилася в танці, що врізалася в пам'ятник. "Швидка", котра приїхала за викликом, констатувала у актриси струс мозку, а потім медики виявили, що у неї ще й проломлений череп. Ходченкову усунули від зйомок, проте артистка швидко відновилася.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Безруков під час зйомок фільму підірвався на міні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути