пʼятниця, 12 серпня 2011 06:15

Безруков під час зйомок травмував руку

Автор: фото з сайта www.pronto.kiev.ua
  Російський актор Сергій Безруков грає голкіпера у фільмі Андрія Малюкова ”Матч”. Футбольні сцени знімають на стадіоні ”Кристал” у Василькові на Київщині
Російський актор Сергій Безруков грає голкіпера у фільмі Андрія Малюкова ”Матч”. Футбольні сцени знімають на стадіоні ”Кристал” у Василькові на Київщині

Під час зйомок фільму "Матч" на стадіоні "Кристал" у Василькові на Київщині російський актор 37-річний Сергій Безруков ушкодив руку. Знімати припинили. Охоронець відвіз актора до районної лікарні. Там зробили рентгенівський знімок. Лікар сказав, що травма несерйозна.

— Кілька місяців знімальна група їздила по всій Київській області, шукала стадіон, — розказує Валерій Аза, 46 років, директор дитячої спортивної школи й організатор зйомок у Василькові. — Сподобався наш "Кристал". 1942-го "Динамо" із німецькою збірною грали в Києві на стадіоні "Зеніт" біля теперішнього метро Лук'янівська. Зараз там багатоповерхівки, непідходящий антураж.

За місяць до початку зйомок на "Кристалі" зробили капітальний ремонт. Пофарбували лави, обкопали дерева, збудували нову трибуну. Щодня поле поливали зі шлангів. На екрані зняте у Василькові триватиме годину.

На початку червня оголосили кастинг для участі в масовках. Казали, що відбиратимуть худих жінок і чоловіків від 50 років. Узяли всіх охочих. Обіцяли платити по 100 грн за день. Першого ж дня масовка виявилася замала, тому залучали хлопців із місцевого військового училища. За день до зйомок на стадіоні розставили червоні прапори, повісили портрет Сталіна, виставили табло з рахунком — 1:0.

Біля стадіону цілодобово стоїть охорона. Знімальна група на ніч там залишає техніку. Спортсменка Лариса Петрова, 31 рік, яка щодня бігає на "Кристалі", про зйомки нічого не знала. Дивується, коли її туди не пускають:

— Приходжу, а там на воротах засушена гілка стоїть. Хотіла відкинути і зайти, а якийсь мужик у військовій формі біжить та кричить "Куда? Нельзя!" Думала, війна почалася. А то кіно знімають.

Студентка 19-річна Анна Григоренко, аби побачити Безрукова, не поїхала на море. На зйомки ходить щодня. Розказує, що замість 100 грн платять по 80:

— Безруков грає голкіпера клубу "Динамо" Миколу Трусевича. Його сильно гримують. Малюють синці під очима, на руках і ногах, волосся масне. Якщо просить  вихідний, зйомки скасовують.

У масовці бере участь продавщиця Оксана Рохно, 40 років. Говорить, що російський артист дуже "гонористий":

— У Василькові жити не схотів. Мабуть, не сподобався готель. На зйомки з Києва його привозить власний водій. За ним скрізь ходить охоронець. Нам в обід дають бутерброди з ковбасою і чай у пакетиках. Безруков такого не їсть. Їжу та воду возить із собою. В ресторани теж не ходить. Може, боїться фанаток.

Підготовку до зйомок починають о шостій ранку. Завершують їх о 23.00. На п'ятий день через перевтому в Безрукова розболілася травмована рука. Його відвезли до районної лікарні. Актора оглянув лікар 55-річний Володимир Прудник. Спочатку злякався.

— Зайшов худий невисокий хлопчина в чорних шортах, футболці та смугастих гетрах, — каже лікар. — Змарнілий, весь у синцях. Коли зрозумів, що це Безруков, попросив автограф. Той розписався у книжці. Тепер мені дзвонять знайомі й питають, що він говорив і як виглядав.

Фільм "Матч" — історичний. Російський режисер Андрій Малюков знімає його за подіями серпня 1942-го. Тоді київські футболісти з клубів "Динамо", "Локомотив" і команди хлібозаводу обіграли німецьких льотчиків і техніків зі збірної "Флакельф". За легендою радянської пропаганди, після поразки німці наказали розстріляти переможців. Через те поєдинок називають "матчем смерті".

Зараз ви читаєте новину «Безруков під час зйомок травмував руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути