пʼятниця, 08 липня 2011 12:42

Під час зйомок фільму під Києвом переборщили з вибухом: є поранені

Вчорашні зйомки в Харкові фільму "Матч смерті" (про легендарний поєдинок радянських футболістів з німецькою командою Flakelf в окупованому Києві в серпні 1942 року) закінчилися справжнім вибухом. У будівлі школи художньої гімнастики на вул.Чоботарській знімали вибух німецької комендатури, причому він повинен був бути потужної сили, пише Сегодня.

"У кадрі вилетять всі вікна, але ми домовилися з адміністрацією, що замість зіпсованих дерев'яних рам поставимо сучасні пластикові", - розповідав перед зйомками виконавчий продюсер фільму Максим Асадчий. Але щось пішло не за планом, і вибух прогримів набагато сильніше, ніж припускали.

"Ми стояли метрів за 50 від місця, де все трапилося, але осколки долетіли до нас, жаром аж обдало, - розказав нам фотограф Михайло, який був на зйомках. - Ми спочатку подумали, що це постановочний момент, але раптом побачили, що виносять хлопця з масовки. Його сильно обпалило і контузило. До речі, грав він німецького солдата, а виносив його інший "німець"... Багатьох людей з масовки обпекло, їм прямо на місці надавали медичну допомогу, відразу під'їхали три машини швидкої. Пожежні теж швидко приїхали, все загасили". Сергій Безруков та Єлизавета Боярська, які грають у фільмі головні ролі, не постраждали - їх у цьому епізоді не знімали.

Нагадаємо, зйомки кінокартини стартували в Києві на початку червня, але знімати столицю 40-х років режисер "Матчу" Андрій Малюков приїхав саме до Харкова. Головні ролі виконують Сергій Безруков (капітан команди Микола Раневіч) та Єлизавета Боярська (вчителька німецької, кохана Раневіча Анна Шевцова).

Зараз ви читаєте новину «Під час зйомок фільму під Києвом переборщили з вибухом: є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути