Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2012 09:36

47-річна дружина народить Сергію Безрукову первістка

Автор: Фото: Life News
 

Популярний актор Сергій Безруков незабаром вперше стане батьком. Повідомляється, що його дружина, актриса Ірина Безрукова, чекає на дитину.

Радісна новина прийшла від подружжя Безрукових з Ізраїлю. Саме там зараз знаходяться Сергій та Ірина. Сергій, який, здається, вже переграв усі ролі, про які мріє будь-який актор, бере участь у зйомках картини "Джентльмени удачі" - 2. Відзначимо, через спеку Безрукову навіть стало погано і його відвезли в місцеву лікарню. Однак актор, коли йому стало легше, буквально втік із клініки і повернувся на знімальний майданчик.

Ірина ж супроводжує Сергія в усіх його поїздках, і подорож до Ізраїлю виключенням не стала. Актриса регулярно викладає в своєму мікроблозі мальовничі і дуже барвисті фотографії місцевої природи і іноді знімає себе, проте виключно крупним планом і ніколи в повний зріст. Це інтригувало багатьох журналістів, однак тепер стало відомо чому. 47-річна Ірина Безрукова чекає на дитину.

Папараці роздобули в свої руки ексклюзивну фотографію, на якій позує Ірина Безрукова у вільній літній туніці. Порив вітру розкрив істину: у актриси видніється досить значний животик. Якщо Ірина Безрукова дійсно вагітна, то для неї ця дитина виявиться другою. Нагадаємо, від шлюбу з іншим актором Ігорем Лівановим у неї є дорослий син Андрій. А ось для самого Безрукова майбутня дитина стане першою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергія Безрукова госпіталізували прямо зі знімального майданчика

За дванадцять років зразкового шлюбу Безрукових всіляких пліток щодо їх розпускалось чимало: що Ірина не може мати дітей, що не хоче псувати фігуру, що вік вже не той. Говорили навіть, що Сергій і Ірина буквально вимолювали первістка, здійснюючи паломництво по святих місцях.

Зараз ви читаєте новину «47-річна дружина народить Сергію Безрукову первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути