четвер, 28 червня 2012 07:30

Журнал "Папарацці" заплатить Безрукову 100 000 рублів за публікацію фотографій

Журнал "Папарацці" заплатить Безрукову 100 000 рублів за публікацію фотографій
Сергій Безруков. Фото РИА Новости

Журнал "Папарацці" заплатить Сергію Безрукову 100 000 рублів за публікацію фотографій актора і відомостей про його особисте життя. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на адвоката журналу Жанну Смаль.

Сергій Безруков подав до таблоїду позов про захист честі і гідності через публікацію в березні 2010 року матеріалів "Нічне рандеву" та "Одіссея Безрукова". Актор зажадав від журналу компенсації в розмірі двох мільйонів рублів за статті, які, як він заявив, порушили його право на недоторканність особистого життя. "Поширення у статті відомостей приватного життя позивача вже завдало йому і продовжує завдавати істотної шкоди", - цитує "Право.ру" представника Безрукова в суді Олександру Ніколаєву.

Як заявив головний редактор "Папарацци" Роман Козак, в інтернеті тексту цих статей немає.

Процес за позовом актора проходив в закритому режимі, оскільки адвокати актора не хотіли розголошувати подробиць особистого життя Безрукова. Суд задовольнив вимоги Безрукова лише частково.

Представники таблоїду "Папарацци" до початку судового процесу заявляли, що "позов просто вигаданий" і що в статтях не міститься відомостей про приватне життя Безрукова. "Ми частково визнали свою провину лише в плані опублікування особистої фотографії, пропонували представникам позивача мирову угоду, але вони відмовилися", - заявила Жанна Смаль "Інтерфаксу".

Вона також додала, що журнал "Папарацци" може пізніше оскаржити рішення суду.

Зараз ви читаєте новину «Журнал "Папарацці" заплатить Безрукову 100 000 рублів за публікацію фотографій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути