вівторок, 19 лютого 2013 10:45

В Олексія Воробйова після страшного ДТП погано бачить ліве око

В Олексія Воробйова після страшного ДТП погано бачить ліве око
Співакові заново потрібно вчитися співати і говорити Фото: ИТАР-ТАСС

Незважаючи на те що Олексій Воробйов виписаний з клініки, у артиста знайшлися нові проблеми зі здоров'ям. У співака погано бачить ліве око. Крім того, у артиста збиті всі "настройки", керуючі співом. Йому заново потрібно вчитися співати і говорити.

"Льоша потихеньку одужує - він вже сам гуляє. Реабілітація проводиться дуже активна: крім фізіотерапії і всього іншого, що показано в таких випадках, йому регулярно роблять масаж і акупунктуру. Щоправда, процедури з голками хворобливі: у Льоші течуть сльози, але він все терпить", - розповіла Катерина Рождественська.

Також артист носить спеціальну шерстяну рукавичку, вимочену в солі, яка стимулює нервові закінчення, і збирає мозаїку для опрацювання дрібної моторики рук. Проте з'явилися нові проблеми. "Коли Льоша став почувати себе краще, він зауважив, що погано бачить лівим оком. Лікарі встановили, що це через очний нерв, так як у нього постраждала вся ліва сторона. Але є надія, що в процесі реабілітації і відновлення чутливості лівої сторони відновиться і зір", - розповіла відомий фотохудожник.

Крім того, артист займається з педагогом технікою мови. Зараз Олексій говорить не зовсім своїм голосом, проте фахівці відзначають, що цю проблему можна вирішити тільки частими тренуваннями. Однак найстрашніше для Воробйова інше. За словами Рождественської, у нього збиті всі "настройки", що відповідають за спів: "Втрачено почуття ритму, вміння розрізняти тональності. Невідомо, чи зможе Олексій коли-небудь знову співати. Тут лікарі нічого не обіцяють, а просто рекомендують починати вчитися цьому заново... Так що труднощів вистачає. Але головне, що Льоша Воробйов живий, вже на ногах і бореться!"

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олексій Воробйов після ДТП пересувається в інвалідному кріслі

Нагадаємо, 23 січня Олексій Воробйов потрапив у серйозне ДТП в США. Він їхав в студію звукозапису на кабріолеті, коли в нього на величезній швидкості врізалася машина. Потерпілий перебував у дуже важкому стані. У нього зафіксовані численні переломи і черепно-мозкова травма. Страшна аварія сталася з популярним співаком в Лос-Анджелесі. "Льоша їхав на кабріолеті з відкритим верхом. І в нього врізалася машина - за кермом був чоловік, нісся на шаленій швидкості", - повідомив директор артиста Леонід Дзюник.

Зараз ви читаєте новину «В Олексія Воробйова після страшного ДТП погано бачить ліве око». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути