понеділок, 28 січня 2013 14:32

Для Олексія Воробйова домовляються в Китаї про голковколювання

Для Олексія Воробйова домовляються в Китаї про голковколювання
Артист не пам'ятає момент аварії Фото: segodnya.ua

Продюсер Олексія Воробйова Катерина фон Гечмен-Вальдек полетіла в Китай, щоб домовитися про курс голковколювання для артиста, який потрапив до реанімації після аварії в Лос-Анджелесі в минулий вівторок.

"Дізналася новини про Воробйова. Є поліпшення, продюсер вже в Китаї, домовляється з кращими спецами з голковколювання. Все буде добре!" - написала в своєму мікроблозі в Twitter фотохудожник і головний редактор журналу "7 дней" Катерина Рождественська.

Зі свого боку, продюсер артиста Катерина Гечмен-Вальдек продовжує відмовлятися коментувати стан здоров'я Воробйова, але зазначає, що дружить з Рождественською, яка публікує новини про артиста з її слів.

Так, в минулі вихідні Гечмен-Вальдек представила знімок МРТ головного мозку Воробйова, а також фотографію артиста в клініці. За знімком американські лікарі визначили у Воробйова обширний крововилив. Його вже перевели з реанімації у відділення неврології. Також раніше в блозі Рождественської повідомлялося, що у артиста ускладнена мова, він частково паралізований, крім того, він не пам'ятає момент аварії.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Олексія Воробйова виявили крововилив у мозок

Аварія сталася 22 січня вранці за київським часом. Олексій Воробйов їхав в студію, коли в його кабріолет врізалася машина.

Зараз ви читаєте новину «Для Олексія Воробйова домовляються в Китаї про голковколювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути