понеділок, 28 січня 2013 10:09

У Олексія Воробйова виявили крововилив у мозок

Популярний виконавець Олексій Воробйов, який днями став жертвою автомобільної аварії в США, прийшов до тями, проте результати проведених досліджень показали у нього крововилив у мозок.

Оточення артиста отримало від лікарів знімок МРТ головного мозку Олексія. По ньому американські фахівці відразу визначили, що у пацієнта трапився обширний крововилив.

На даний момент Воробйов вже прийшов до тями і знаходиться в лос-анджелеській клініці. Його перевели з реанімації в неврологію. Однак він як і раніше погано говорить, і лікарі поки не дають жодних прогнозів. Вся надія - на молодий і здоровий організм артиста. До Льоші терміново вилетіла Катерина фон Гечмен-Вальдек, з якою він давно співпрацює. А ось його мамі тільки належить отримати американську візу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Олексія Воробйова після аварії відмовила ліва частина тіла

Нагадаємо, страшна аварія сталася з популярним співаком Олексієм Воробйовим в Лос-Анджелесі у вівторок вранці за київським часом. У його ретро-автомобіль врізалася машина на величезній швидкості. Спочатку повідомлялося, що у артиста множинні переломи, потім директор співака Леонід Дзюник спростував цю інформацію.

Однак незабаром з'явилися нові подробиці. Повідомлялося, що в Олексія зламано кілька ребер, важка черепно-мозкова травма, він поки не приходить до тями. Аналізи показали, що співак був абсолютно тверезий.

Зараз ви читаєте новину «У Олексія Воробйова виявили крововилив у мозок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути