четвер, 24 січня 2013 16:59

Олексій Воробйов після страшної аварії прийшов до тями

Олексій Воробйов після страшної аварії прийшов до тями
Співак знаходиться в реанімації Фото: ИТАР-ТАСС

Популярний виконавець Олексій Воробйов, який днями став жертвою автомобільної аварії, прийшов в себе в лікарні. Про це в своєму мікроблозі повідомила фотохудожник Катерина Рождественська. Вона залишила короткий запис такого змісту: "Прийшов до тями, лежить у лікарні". Жодних подробиць Рождественська більше не повідомила. Продюсер артиста Катерина фон Гечмен-Вальдек, яка зараз повинна знаходитися в Америці, підтвердила цю інформацію.

Нагадаємо, страшна аварія сталася з популярним співаком Олексієм Воробйовим в Лос-Анджелесі у вівторок вранці за київським часом. У його ретро-автомобіль врізалася машина на величезній швидкості. Спочатку повідомлялося, що в артиста множинні переломи, потім директор співака Леонід Дзюник спростував цю інформацію.

Однак незабаром з'явилися нові подробиці. Повідомлялося, в Олексія зламано кілька ребер, важка черепно-мозкова травма, він поки не приходить до тями. Аналізи показали, що співак був абсолютно тверезий. "Я пробачити собі не можу, що ми з чоловіком прищепили Льоші любов до антикварних машин. Адже в цих красивих авто немає подушок безпеки і, взагалі, рівень безпеки у них досить низький. І ось, ця аварія. До речі, лікарі кажуть, що зовнішніх пошкоджень у Льоші менше, ніж можна було очікувати. Вочевидь, як думає мама Льоші, його спортивний досвід допоміг згрупуватися: він з трьох років займався на батуті і розвинув координацію, навчився правильно падати. Але діагноз таки дуже важкий, і внутрішні враження набагато страшніше, ніж зламані руки або ноги", - розповіла у нещодавньому інтерв'ю фон Гечмен-Вальдек.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Воробйов потрапив до реанімації після страшної автокатастрофи

Можна тільки уявити, як переживає мати за Олексія. У неї немає закордонного паспорта, і вона не може провідати сина в лікарні. У США терміново вилетіла Катерина. "Після того, що сталося я ще не розмовляла з сином - Льоша знаходиться в реанімації. А мені так хочеться почути його голос ... Ноги самі понесли до Казанського собору (зараз я живу в Пітері) - він зовсім неподалік. А там першим ділом попрямувала до чудотворної ікони. Я молилася за здоров'я сина, думала, чому саме йому, ідеальному синові, чистій людині, доля посилає такі випробування. Коли я вийшла з церкви, то була готова від чудотворної ікони прямо пішки йти до Лос-Анджелеса", - поділилась мати Воробйова.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Воробйов після страшної аварії прийшов до тями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути