середа, 23 січня 2013 11:54

Олексій Воробйов потрапив до реанімації після страшної автокатастрофи

Олексій Воробйов потрапив до реанімації після страшної автокатастрофи
У співака множинні переломи і черепно-мозкова травма Фото: alekseyvorobyov.ru

Популярний виконавець Олексій Воробйов став жертвою автокатастрофи. У його автомобіль на великій швидкості врізалася машина. В результаті артист отримав множинні переломи і черепно-мозкову травму.

Страшна аварія сталася з популярним співаком Олексієм Воробйовим в Лос-Анджелесі. "Льоша їхав на кабріолеті з відкритим верхом. І в нього врізалася машина - за кермом був чоловік, нісся на шаленій швидкості. Олексій зараз знаходиться в дуже важкому стані, зараз в реанімації. У нього зафіксовані численні переломи і черепно-мозкова травма. Зараз Льошу готують до термінової операції. Ми всі за нього шалено переживаємо і дуже сподіваємося, що він видряпається... Лікарі обіцяли зробити все можливе", - розповів директор артиста Леонід Дзюник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський співак Олексій Воробйов потрапив до лікарні з травмою голови

Дзюник зауважив, що зараз Олексій Воробйов проводить в Сполучених штатах Америки досить довгий час. Це пов'язано з тим, що артист записує черговий музичний альбом. Однак, у зв'язку з автокатастрофою, роботу доведеться призупинити не тільки над новою платівкою, але і над поточними виступами артиста. "Через трагедію ми вже скасували всі найближчі виступи Льоші. Зокрема, поїздку Олексія в Улан-Уде, де він мав заспівати на місцевому конкурсі краси", - розповів Леонід Дзюник.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Воробйов потрапив до реанімації після страшної автокатастрофи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути