субота, 14 травня 2011 12:25

Лазарєв: Воробйову треба було пісю показати на "Євробаченні", а не лайку

Лазарєв: Воробйову треба було пісю показати на "Євробаченні", а не лайку

Нецензурна лайка Олексія Воробйова у прямому ефірі "Євробачення", яким артист ознаменував свій вихід у фінал, обурив багатьох знаменитостей. І хоча продюсер Катерина фон Гечмен-Вальдек виправдовує свого підопічного - мовляв, це - "нормальна реакція російського мужика", деякі зірки справедливо вважають вчинок співака ганьбою для Росії.

"Фраза дня:" Це Росія, б ... ь! Дивись в очі! Це Росія, б ... ь!" Іноді краще жувати, ніж говорити ... Думаю, це буде хіт, який найбільше запам'ятається, від Воробйова, який представляє нашу культурну країну. Підспівувати! Два промахи за один ефір! Поперло нутро, на жаль! А можна було просто пісю показати! Теж варіант, щоб запам'яталося! Поссать в камеру! Це я до того, що багато пишуть, що він як росіянин вчинив. Гаразд, хлопець перехвилювався! Не будемо дошукуватися! Нерви! Побажаємо удачі в фіналі! - написав Сергій Лазарєв у своєму Твіттері. - Олексію, співай! Не говори! Уявляє з себе Елвіса Преслі, а він Льоша Воробйов! І тут він це продемонстрував! От і все! Він не переможе!"

Відома телеведуча Анфіса Чехова в Твіттері теж висловилася щодо мату категорично.

"Нда, ніколи не була дуже хорошої думки про Воробйова! Але його поведінка на Євробаченні показало, що я була дуже хорошої думки про нього", - написала вона.

Самого Воробйова засудження колег шокувало. Так, у свою чергу, він "наїхав" на Лазарєва, заодно пояснивши йому, що не збирався матюкатися на весь світ.

"Дякую тобі, Лазербой, за підтримку. Я дивлюся, у тебе тут дар прозріння відкрився, Ванга! Хто переможе, не підкажеш? Ти просто не розумієш, яка це відповідальність, і як я нервував. І я не знав, що камера пише звук. Зрозумів, віслюк? Я ненавиджу одну рису в людях: коли вони гноблять своїх, бо сам ніколи своїх в образу не даю. Після всього гівна в мою адресу краще переконайся, що ти не маєш "навроченого ока". А то твої спроби мене наврочити щось мені не подобаються. Ти ж, начебто, мені перемоги бажав, а тут таке. Як накажеш все це розуміти?" - написав він у своєму блозі.

"Льоша! Готовий відповідати за кожне своє слово! Виступив відмінно (ми коментували на Love radio). "Росія, б ... ь ", - перебір", - пояснив йому Лазарєв.

Раніше повідомлялось, Міка Ньютон вийшла до фіналу "Євробачення" і виступить серед останніх.

Зараз ви читаєте новину «Лазарєв: Воробйову треба було пісю показати на "Євробаченні", а не лайку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути