пʼятниця, 26 серпня 2011 17:55

Представник Росії на "Євробаченні" зніметься з Монікою Белуччі

Представник Росії на "Євробаченні" зніметься з Монікою Белуччі

Одна з найкрасивіших світових актрис Моніка Беллуччі може зіграти маму співака і актора Олексія Воробйова. Артистові дісталася роль вихідця з Росії на прізвисько Бімбо.

"Льоша зіграє у італійського режисера Стефано Лоренці у фільмі під назвою I Calcianti ("Футболісти"). Ця роль не планувалася як російська, але, побачивши його фільми і познайомившись з ним особисто, вони вирішили переписати сценарій і зробити одного з головних героїв вихідцем з Росії", - розповіла менеджер артиста Катерина Гечмен-Вальдек.

Вона також повідомила, що фільм являє собою кілька паралельних сюжетів і в кожному з них є свій головний герой, одного з яких зіграє представник Росії на нинішньому "Євробаченні".

Цікаво, що сам артист в ролі своєї екранної мами бачить не палку сексапільну брюнетку Беллуччі, а відому російську актрису.

"Льоша довго мріяв зіграти з Ксенією Раппопорт і пропонує її на роль його матері. Щоправда, про це поки не йдеться. А що стосується Моніки Беллуччі, то так - з нею зараз ведуться переговори", - пояснила менеджер артиста, додавши, що зйомки заплановані на весну.

Стефано Лоренці, який раніше працював у американського режисера Спайка Лі та італійського автора кінокомедій Паоло Вірци, починав як документаліст. "Футболісти" - його перший досвід художніх зйомок.

Фільм, який вийде на екрани в 2012 році, присвячений грі в історичний футбол, що існувала у Флоренції з XV століття і відроджена у 1930 році. Це суміш боїв без правил і традиційного футболу. Матчі відбуваються на площі Санта-Кроче у центрі міста. Дана гра досі проходить раз на рік у Флоренції, куди з'їжджається маса народу, щоб побачити це на власні очі, а гравці стають національними героями. Всі персонажі картини, яку сам режисер визначає як "комедію з нальотом гіркоти", є уболівальниками або учасниками одного з матчів.

Зараз ви читаєте новину «Представник Росії на "Євробаченні" зніметься з Монікою Белуччі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути