пʼятниця, 25 січня 2013 09:01

У Олексія Воробйова після аварії відмовила ліва частина тіла

У Олексія Воробйова після аварії відмовила ліва частина тіла
Він погано говорить, і медики не дають жодних прогнозів Фото: alekseyvorobyov.ru

У популярного виконавця Олексія Воробйова, який днями став жертвою жахливої автокатастрофи, лос-анджелеські медики виявили параліч. Співак, який прийшов до тями, не відчуває ліву частину тіла.

Одна за одною приходять тривожні новини з Америки. Саме там в одній з клінік Лос-Анджелеса зараз знаходиться популярний російський виконавець Олексій Воробйов. Нещодавно артист нарешті прийшов до тями, проте з'ясувалося, що у нього обширний крововилив в мозок. Це стало відомо після проведеної МРТ.

Зараз же і зовсім повідомляється, що у Воробйова параліч лівої частини тіла. Артиста перевели з реанімації в неврологію. Він погано говорить, і медики не дають жодних прогнозів. Вся надія - на молодий і здоровий організм артиста. Зараз поряд з Воробйовим знаходиться його продюсер Катерина фон Гечмен-Вальдек. А ось його мамі тільки належить отримати американську візу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Воробйов після страшної аварії прийшов до тями

Нагадаємо, страшна аварія сталася з популярним співаком Олексієм Воробйовим в Лос-Анджелесі у вівторок вранці за київським часом. У його ретро-автомобіль врізалася машина на величезній швидкості. Спочатку повідомлялося, що в артиста множинні переломи, потім директор співака Леонід Дзюник спростував цю інформацію. Однак незабаром з'явилися нові подробиці. Повідомлялося, в Олексія зламано кілька ребер, важка черепно-мозкова травма, він поки не приходить до тями. Аналізи показали, що співак був абсолютно тверезий.

Зараз ви читаєте новину «У Олексія Воробйова після аварії відмовила ліва частина тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути