вівторок, 13 червня 2017 12:13

У новому кліпі "Фіолету" знялися шанувальники гурту з усього світу

Український гурт "Фіолет" презентував відео на свій новий сингл "Романтика". Його створили разом з саунд-продюсером Артуром Данієляном. Родзинкою кліпу стала участь шанувальників гурту з України та поза її меж.

Автор: Прес-служба
  Гурт "Фіолет" презентував новий кліп
Гурт "Фіолет" презентував новий кліп

"Ми намагалися зробити максимально світле та позитивне відео, котре б змусило глядача, як мінімум, усміхнутися, як максимум – надихнути на якісь гідні вчинки. У цьому світі немає нічого випадкового і клубок червоних ниток, який блукає руками найрізноманітніших людей, символізує нашу єдність як пазлів однієї, нехай строкатої, але цільної картинки", - сказав лідер гурту Сергій Мартинюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нову романтичну пісню лідер гурту "Фіолет" написав на заправці

Режисером кліпу та автором ідеї виступив Костянтин Михайлов. Він відомий своїми роботами з гуртами Тартак, Сальто Назад, Гайдамаки, Хамерман Знищує Віруси та іншими. Основна частина зйомок, зокрема з музикантами, проходила в Києві. Аматорські відео з танцями шанувальників "Фіолету" приходили як з України, так і з-за кордону.

"Зйомки кліпу тривали 14 годин. За цей час ми перезнайомилися з купою прикольних людей. Однак у фб-друзі додався лише один хлопчина зі Швеції. Сподіваюся, решта героїв якось натрапить на це відео у мережі", - розповів Костянтин Михайлов.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі "Фіолету" знялися шанувальники гурту з усього світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути