середа, 31 травня 2017 16:36

Нову романтичну пісню лідер гурту "Фіолет" написав на заправці

Автор: Прес-служба
  Гурт "Фіолет" з Луцька презентує нову пісню
Гурт "Фіолет" з Луцька презентує нову пісню

Український гурт "Фіолет" презентував дебютний сингл під назвою "Романтика" з нового альбому. Музиканти працювали у творчому тандемі з саунд-продюсером Артуром Данієляном. Він відомий за роботами з такими виконавцями, як Бумбокс, Тартак, ТНМК, СКАЙ, Без Обмежень.

Альбом планують видати у вересні 2018-го року. Попередня назва платівки – "Aurora". За задумом музикантів це буде найсвітліший та найжиттєствердніший альбом команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо не співати українською, то всьому прийде кобзон"

"Романтика" народилася ще минулого травня, під час чергового міжконцертного переїзду в приступі туги за рідним домом. Рядки майбутньої пісні та мелодія за лічені миті були зафіксовані телефонним диктофоном на задньому подвір'ї заправки. Мить була ідеальна: зоряне небо, темне поле і груди, переповнені любов'ю та вдячністю до людей і світу загалом", - розповів лідер "Фіолету" Сергій Мартинюк.

Музикант зазначив, що сингл ідеально вписався в нові реалії гурту, пов'язані зі зміною складу учасників.

Найближчими днями заплановані зйомки кліпу на "Романтику", до яких "Фіолет" запросив долучитися шанувальників гурту з України та з-за кордону. Восени команда вирушить у всеукраїнський тур з програмою, складеною за побажаннями фан-спільноти.

Британський гурт Hurts приїде до Києва і Львова з новим альбомом "Desire", який вийде у 2017. Цієї весни Hurts вже опублікували сингл з нового альбому - пісню "Beautiful Ones".

Зараз ви читаєте новину «Нову романтичну пісню лідер гурту "Фіолет" написав на заправці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі