Ексклюзиви
четвер, 23 червня 2011 12:37

Ющенко будує собі готель в Карпатах
10

Будинок Віктора Ющенка
Фото: Фото: Денис Трофімов
Дача Євгена Червоненка

Біля дачі Віктора Ющенка в селі Татарів, поблизу відомого курорту Яремче, на Івано-Франківщині, споруджують готельні котеджі. Місцеві кажуть, що комплекс також належатиме сім'ї екс-президента.

"Це буде такий собі готельчик з ресторанчиком. Ясно що для віп-осіб", - розповів нам місцевий житель.

Будівництво ведеться на третьому кілометрі дороги, що веде від центральної траси через село до водоспаду Гук. Зараз тут видно дві недобудовані споруди, схожі на котеджі. Їх зводять з каменю та цілісного дерев'яного бруса. Поруч запаси будматеріалів – великого каменю, цегли, гравію. Екскаватор продовжує розчищати площу під забудову, стесуючи схил пагорба, що знаходиться поруч біля дороги.

Сама дача Ющенка стоїть на пагорбі, вище будівництва. Одна дорога туди веде через річку одразу за будовою. Інша – за кількасот метрів. На обох в'їздах шлагбаум і будка з охоронцем.

Дачу екс-президента можна роздивитися, вийшовши на пагорб навпроти. Місцеві розповідають, що останнім часом Ющенко буває в Микуличині часто.

"Раніше на тій дачі чудилося – трактор на рівному місці перевертався. Баняки самі по собі літали, — пригадав місцевий. — То все через те, що він стару кузню розібрав. Потім покликав священника, поставив капличку біля хати, заклав церкву і минулося. Тепер мало що не живе тут. Часто гостей на водоспад возить. В одного свого працівника на весіллі тут був. На Трійцю навіть в церкву пішов".

На дачі екс-президент тримає пасіку та овець. Місцеві розповідають, що президентські вівці пасуться на полонині, на окраїні Микуличина, разом з тваринами інших господарів.

Поруч з дачею Ющенка є будинок, до якого приїжджає Євген Червоненко. Неподалік є і будівля з зеленим дахом, з куполами і з червоної цегли, яку як стверджують місцеві, звели для братів Кличків.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко будує собі готель в Карпатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути