вівторок, 14 червня 2011 15:28

Тарасюк каже, що Ющенко відпрацьовує державну дачу

Тарасюк каже, що Ющенко відпрацьовує державну дачу

Колишній президент Віктор Ющенко критикою на адресу екс-прем'єра Юлії Тимошенко намагається відпрацювати згоду керівництва держави на його проживання на державній дачі.

Таку думку висловив голова Народного руху України, народний депутат Борис Тарасюк.

"Так виглядає, що Віктор Ющенко підрядився виступати додатковим обвинувачувачем у справі проти Юлії Тимошенко - справі, яка має політичне замовлення", - підкреслив народний депутат.

"Очевидно, у такий спосіб Ющенко намагається відпрацювати згоду керівництва держави на своє перебування в державній резиденції Президента ось вже півтора роки. Бог йому суддя", - сказав Борис Тарасюк.

Говорячи про критику Віктором Ющенком газових контрактів, укладених урядом Юлії Тимошенко у 2009 року, Голова НРУ нагадав, що "саме з благословення президента Ющенка у січні 2006 року було зруйновано контракт, за яким Україна ще й досі могла б отримувати газ по 50 доларів за тис. кубометрів.

Раніше екс-президент України Віктор Ющенко неодноразово заявляв, що призначення Юлії Тимошенко прем'єром - це була помилка.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк каже, що Ющенко відпрацьовує державну дачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути