вівторок, 04 вересня 2012 17:39

Юрія Антонова пограбували серед білого дня

Юрія Антонова пограбували серед білого дня
На очах у співака Фото: РИА Новости

Відомий виконавець Юрій Антонов став жертвою злодіїв-борсеточників. Це сталося в жвавому місці, але артистові ніхто не допоміг зупинити злочинців.

Неприємний інцидент стався на Київському шосе поряд з магазином "Метро" в Москві. Антонов знаходився біля машини, але перешкодити зловмисникам не встиг. Злочинці розбили скло Land Rover, котрий належить артисту. "Напад скоєно близько 14:00. Грабіжники вирвали сумку з салону позашляховика і зникли", - заявив представник правоохоронних органів.

За словами Антонова, він у цей час завантажував продукти в багажник машини. Інші люди, які бачили все, що відбулося, не допомогли популярному виконавцеві. "Всі стояли і заворожено дивилися, немов у кіно. Але я їх можу зрозуміти: у них могла бути зброя, ножі і так далі", - повідомив співак.

Як заявив Антонов, у нього вкрали сумку з паперами. "Вийняли у мене невеликий портфельчик, в якому знаходилися будівельні документи. Великої суми грошей там не було", - зазначив артист. Однак, за непідтвердженою інформацією, поліції артист перерахував набагато більші втрати: 200 тисяч рублів, телефон, золоті прикраси, а також "предмети дрібної розкоші".

Відзначимо, що Юрій Антонов тільки нещодавно був учасником іншої кримінальної історії. Виконавець посварився на заправній станції з мотоциклістом в листопаді минулого року на Боровському шосе. Конфлікт розпочався з перепалки, але незабаром переріс в бійку. Сварка відбулася нібито через те, що мотоцикл підозрюваного загороджував проїзд машині Антонова. Джерело в правоохоронних органах повідомляло, що в ході конфлікту співака вдарили по обличчю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу про напад на Юрія Антонова розглянуть як більш тяжку статтю

Музикант написав заяву в поліцію, і правоохоронні органи почали перевірку, за результатами якої було порушено кримінальну справу за статтею "Побої". Антонов заявляв, що ніяк не провокував опонента. Як зізнався артист, він був незадоволений, що байкер загородив проїзд і заважав заправитися автомобілістам. За словами співака, саме мотоцикліст накинувся на нього з кулаками.

Зараз ви читаєте новину «Юрія Антонова пограбували серед білого дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути