пʼятниця, 01 червня 2012 10:49

Байкера, який побив Юрія Антонова, оголосили в розшук

Байкера, який побив Юрія Антонова, оголосили в розшук
Чоловіка вдалося знайти за рідкісною для Росії моделлю мотоцикла Фото: РИА Новости

Встановлено особу мотоцикліста, який влаштував бійку зі співаком Юрієм Антоновим восени минулого року. Поліція оголосила чоловіка в розшук.

Агресивним байкером виявився житель Москви 1982 року народження - Олександр Ішутін. Чоловік, проти якого було порушено кримінальну справу за статтею "Побої", на письмові звернення поліції не відповідає. Не вдається правоохоронцям знайти його також за місцем постійної реєстрації.

"Чоловік оголошений в розшук, проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення його місцезнаходження", - повідомив начальник прес-служби Головного управління МВС Росії по Московській області Євген Гільдєєв.

Байкера вдалося знайти за рідкісною для Росії моделлю мотоцикла - Yamaha V-max. Машину вирахували по камерах спостереження, а потім знайшли і підозрюваного.

Антонов здивувався, дізнавшись, що поліція встановила особу його кривдника. "Вперше чую про це. Мені нічого сказати цій людині. Бажаю всім успіху і здоров'я, ваш Юрій Михайлович!" - прокоментував співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через проблеми з серцем Юрія Антонова поклали в лікарню

Бійка сталася в листопаді 2011 року на одній з підмосковних автозаправних станцій. За даними правоохоронних органів, мотоцикл байкера загороджував проїзд автомобілю Антонова, через це співак посварився з ним. У результаті конфлікт переріс в бійку. Мотоцикліст вдарив музиканта в обличчя і зник з місця події. Сам Юрій Михайлович розповів, що в той момент поспішав на зустріч, а байкер, який стояв в черзі на заправку перед ним, заправивши мотоцикл, не поспішав звільняти місце біля колонки і відправився в магазин за напоєм.

"Коли він нарешті вийшов, я був обурений його поведінкою. Проте хлопець і дівчина, яка супроводжувала його, сіли на мотоцикл і від'їхали вперед. Незабаром він висадив дівчину і по зустрічній смузі поїхав назад. Під'їхавши до моєї машині, він ударив рукою в рукавичці по передньому лівому дзеркала і відправився далі. Почалася словесна перепалка, потім хлопець зупинив мотоцикл, підійшов і вдарив мене в обличчя", - зазначив співак

Зараз ви читаєте новину «Байкера, який побив Юрія Антонова, оголосили в розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути