Ексклюзиви
понеділок, 07 листопада 2011 17:58

У бійці з байкером Юрій Антонов пошкодив око

У бійці з байкером Юрій Антонов пошкодив око

Відомий співак Юрій Антонов після бійки з мотоциклістом на підмосковній автозаправці написав заяву на свого кривдника.

"Ми подали заяву в поліцію. У розпорядженні правоохоронців також є запис з камер відеоспостереження, встановлених на одній зі стін будівлі заправного комплексу", - заявив співак.

Однак Юрій Михайлович поки не вирішив, чи подаватиме до суду на кривдника.

Справа в тому, що мотоцикліста ще не розшукали. Антонов пояснив: "Спочатку потрібно знайти нападника. Його мотоцикл був без номерів, а сам байкер - в шоломі. Поки його особистість встановити не вдалося. Тому не ясно, на кого подавати в суд".

Юрій Михайлович повідомив, що після бійки йому терміново знадобилася кваліфікована медична допомога: "Я отримав травму ока, мені наклали два шви в Першій міській лікарню. У клініці я провів ніч і половину наступного дня".

Нагадаємо, на одній з підмосковних автозаправних станцій стався неприємний інцидент між Юрієм Антоновим і якимсь мотоциклістом. За даними правоохоронних органів, мотоцикл загороджував проїзд автомобілю Антонова, через це співак посварився з байкером. У результаті конфлікт переріс в бійку. Мотоцикліст вдарив музиканта в обличчя і зник з місця події. Сам Юрій Михайлович розповів, що в той момент поспішав на зустріч, а байкер, який стояв перед ним в черзі, заправивши мотоцикл, не поспішав звільняти місце біля колонки і відправився в магазин за напоєм.

"Коли він нарешті вийшов, я був обурений його поведінкою. Однак хлопець і дівчина ,яка його супроводжувала, сіли на мотоцикл і від'їхали вперед. Незабаром він висадив дівчину і по зустрічній смузі поїхав назад. Під'їхавши до моєї машині, він вдарив рукою в рукавичці по передньому лівому дзеркалу і відправився далі. Почалася словесна перепалка, потім хлопець зупинив мотоцикл, підійшов і вдарив мене в обличчя", - зазначив співак. Інші водії, які знаходилися на заправці, спробували розняти чоловіків. Антонов повідомив: "Спільними зусиллями ми хотіли зняти з мотоцикліста шолом, в цей момент він ще раз вдарив мене".

Зараз ви читаєте новину «У бійці з байкером Юрій Антонов пошкодив око». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути