четвер, 24 листопада 2011 17:52

Байкера, який напав на Юрія Антонова, не можуть розшукати

Байкера, який напав на Юрія Антонова, не можуть розшукати

Незважаючи на записи камер зовнішнього спостереження підмосковна поліція досі не знайшла мотоцикліста, якого підозрюють в побитті на автозаправці співака Юрія Антонова; пошуки ускладнює відсутність номерів на мотоциклі, повідомило у четвер джерело в правоохоронних органах Московської області.

За даними джерела в правоохоронних органах Московської області, конфлікт розпочався з перепалки, але незабаром переріс в бійку. Сварка сталася нібито через те, що мотоцикл загороджував проїзд машині Антонова. Під час конфлікту Антонова вдарили по обличчю. Співак написав заяву в поліцію, і правоохоронні органи почали перевірку, за результатами якої було порушено кримінальну справу за статтею 116 КК РФ (побої). Співак і композитор у своїй заяві вказав прикмети мотоцикліста.

"Поліція вивчила записи відеокамер, де видно, що мотоцикл був без номерів. Цей факт серйозно ускладнює пошуки його власника", - сказало джерело.

Антонов заявляв, що ніяк не провокував опонента. Як зізнався артист, він був незадоволений тим, що байкер загородив проїзд і заважав заправитися автомобілістам, проте, за словами співака, саме мотоцикліст накинувся на нього з кулаками. Антонов вважав поведінку байкера проявом неповаги.

Зараз ви читаєте новину «Байкера, який напав на Юрія Антонова, не можуть розшукати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути