четвер, 17 грудня 2020 15:33

Українці розробляють онлайн-платформу для просування артистів за допомогою штучного інтелекту

Українці розробляють онлайн-платформу для просування артистів за допомогою штучного інтелекту
Реліз проєкту запланований навесні 2021-го. Фото: надане піар-агентом Muscreators

23 листопада Ukrainian Startup Fund оголосив стартапи, які отримують грант на реалізацію своїх ідей. Команда Muscreators увійшла до п'ятірки фіналістів та отримує грант у розмірі $25 тис. на розробку автоматизованої платформи для просування артистів. Платформа допоможе артистам займатися масштабним промоушеном свого контенту, як на локальному музичному ринку, так і по всьому світу.

Творці продукту застосовуватимуть технологію штучного інтелекту, яка також допоможе створювати масштабні медіа-кампанії для артистів.

"Українці - одна з найкреативніших та кращих творчих націй. Завдяки платформі Muscreators українські артисти матимуть нагоду вийти на новий рівень, доносити свою творчість глобально та розширювати географію свого слухача. Ми знаємо, наскільки це важливо для українського артиста та для України в цілому. Але на сьогодні ми відчуваємо проблематику в монетизації та просуванні артистів не лише на локальні ринки музичного бізнесу. Європейські країни та США вже не один рік отримують велику частку ВВП шляхом музичного продуктообігу. Україна також має всі шанси приєднатися до цих країн. Тому для нас це одне із головних завдань", - розповідає засновниця Muscreators Ольга Білозір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я мріяла її пофотографувати". Як зародилася дружба Соні Плакидюк і Даші Астаф'євої

Реліз проєкту запланований навесні 2021-го.

Саундпродюсер, керівник музичного медіа Muzika UA, амбасадор Всесвітнього молодіжного екологічного руху Let's Do It в Україні та фронтмен денс-поп проєкту Mentions випустив 2-й альбом Muzika.

Зараз ви читаєте новину «Українці розробляють онлайн-платформу для просування артистів за допомогою штучного інтелекту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути