четвер, 17 грудня 2020 12:34

"Я мріяла її пофотографувати". Як зародилася дружба Соні Плакидюк і Даші Астаф'євої
4

Fashion-фотографиня Соня Плакидюк розповіла про свої стосунки з секс-символом українського шоу-бізнесу Дашою Астаф'євою.

Експертка "Супер Топ-моделі по-українськи" і співачка тісно дружать: разом відзначають свята, їздять на відпочинок. В Instagram Соні можна частіше побачити фото оголеної Даші, ніж її кота Бонбона. А народилася ця дружба під час їхньої спільної роботи.

"Наші відносини з Дашею – історія на окреме інтерв'ю. Якщо коротко, то я пильно стежила за нею ще до її участі в групі Nikita – вона була улюбленою моделлю Олени Візерської (Kassandra). Я мріяла її познімати. А Даша, як виявилося пізніше, теж дуже хотіла в мене знятися. Тому коли менеджер з Mamamusic зателефонувала з пропозицією зробити афіші для нового складу гурту, я вже збирала валізу з камерою. Пам'ятаю, приїхала на примірку костюмів, а Дашка кинулася до мене обніматися так, ніби ми знайомі все життя", – зізналася Соня в інтерв'ю журналу "Теленеделя".

Фотограф і співачка тісно дружать
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Фотограф і співачка тісно дружать
Фотограф і співачка тісно дружать
Фотограф і співачка тісно дружать

Астаф'єва – не єдина співачка, з якою подружилася експертка модельного реаліті "Нового каналу". З усіма своїми моделями, серед яких Настя Каменських, Оля Полякова, Тіна Кароль, фотографиня легко знаходить спільну мову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська зірка ‎Playboy блиснула жіночними формами на відпочинку

"Я кожну модель люблю по-своєму, і з кожною мені легко. В цьому і головний інтерес – ви не знайдете 2 однакових артистів. У кожному є неповторний цимес, який проявляється в усьому: в манерах, лініях, енергетиці. Моя робота – показати й подати цей цимес люблячи. Інакше нічого не вийде. Принаймні, нічого цікавого", – упевнена Плакидюк.

Експертка модельного реаліті "Супер Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк поділилася головним секретом вдалого фото. Ці поради допоможуть зробити гарний знімок біля ялинки, пише журнал "Добрі поради".

Зараз ви читаєте новину «"Я мріяла її пофотографувати". Як зародилася дружба Соні Плакидюк і Даші Астаф'євої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути