вівторок, 20 лютого 2018 13:35

Український дизайнер Анастасія Іванова виходить заміж

Автор: прес-служба
  Анастасія Іванова з коханим
Анастасія Іванова з коханим

Український дизайнер Анастасія Іванова готується до весілля. Пропозицію руки і серця отримала в Парижі. Це особливе для жінки місто, адже тут вона навчалася в знаменитій школі дизайну Instituto Marangoni і кілька разів презентувала свої колекції.

"Одне з моїх улюблених місць в Парижі - Олександрівський міст, - розповідає Іванова. - Ще під час навчання я, гуляючи по ньому, відчувала якусь особливу енергетику цього місця - ніби щось незриме мене з ним пов'язує. І саме тут мій коханий зробив мені пропозицію. Зізнаюся, для мене це було дуже несподівано, але, звичайно, я відповіла "Так!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрункими ногами похизувалася дизайнер Анастасія Іванова на пляжах Балі

Весілля відбудеться на початку весни. Його подробиць Анастасія не розкриває, але зізнається, що вже створює для себе весільну сукню.

Автор: прес-служба
  Дизайнер Анастасія Іванова
Дизайнер Анастасія Іванова
Автор: прес-служба
  Анастасія Іванова з коханим
Анастасія Іванова з коханим

"Уже багато років я ношу тільки той одяг, який створюю сама. І, звичайно, головне плаття в моєму житті теж буде створене особисто мною", - говорить дизайнер.

Нещодавно Анастасія Іванова представила колекцію Fall/Winter 2018-19 в рамках Kiev Fashion Days. Основними кольорами нових суконь стали класичні базові - білий, чорний і червоний.

Зараз ви читаєте новину «Український дизайнер Анастасія Іванова виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути