вівторок, 19 грудня 2017 22:38

Українські зірки побували на концерті The Erised
7

Фото: Прес-служба

У столичному клубі Sentrum відбувся концерт українського гурту The Erised.

Музиканти вперше представили публіці трек "Tell me", який увійде в прийдешній міні-альбом. Також прозвучали нові пісні "Let me be", "Run" і улюблені хіти в абсолютно новому звучанні.

Вперше група виступила з балетом і світловим шоу. Режисером і хореографом-постановником концерту виступила Марія Коростельова, яка раніше співпрацювала з Максом Барських, Дашею Астаф'євою і групою НеАнгели.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців номінували на американську музичну премію

Нагадаємо, що у гурту є традиція - на кожному концерті представляти кавер на відому пісню. Минулого разу музиканти виконали "London Bridge" Fergie, тепер же приготували суміщений кавер на OST серіалу "Stranger things" і "Frozen" Madonna.

Автор: Прес-служба
 

"Всі ж дивилися "Stranger things"? Це мій найулюбленіший серіал, тому, хто дивився, той зрозуміє наступну пісню", - сказала зі сцени солістка Соня Сухорукова.

Підтримати The Erised прийшло багато українських зірок: Денис Ржавський з проекту "Щасливі люди" і режисер Аліна Діанова, Павло Ленченко, головний в Cepasa, Фагот з ТНМК, Костя Боровський з "Агонь", Денис Дудко і Ольга Лукачева - дует MARU, Саша Таб - соліст "Сальто назад", музиканти лейблу Івана Дорна - Constantine і група [O], Віка Рогальчук і Святослав Бойко з "Топ-модель по-українськи" та інші.

Український гурт Onuka випустив збірку з 17 пісень Onuka – Live With NAONI Orchestra. Її записали 2016 року разом із Національним академічним оркестром народних інструментів під час концерту наживо.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки побували на концерті The Erised». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути