середа, 14 березня 2012 17:11

У тілі дружини Олександра Пороховщикова не знайшли алкоголю та стимуляторів

У тілі дружини Олександра Пороховщикова не знайшли алкоголю та стимуляторів

Судмедексперти завершили дослідження тіла дружини народного артиста РФ Олександра Пороховщикова, яка покінчила життя самогубством. Вони не виявили в крові Ірини алкоголю та стимуляторів, повідомляють джерела в поліції.

Це спростовує чутки, поширювані жовтою пресою про те, що думки про смерть виникли у Ірини Пороховщикова під впливом спиртного

Нагадаємо, повідомлялося, що перед самогубством вона дзвонила подрузі Ользі і розповіла, що знаходиться в паніці після дзвінка лікаря з лікарні, де лежить Пороховщиков.

Експерти-криміналісти встановили, що смерть Ірини наступила буквально відразу після дзвінка подрузі.

"Схоже, що, коли Ірина дзвонила подрузі близько 11:00 вечора, вона вже все приготувала для того, щоб піти з життя", - розповіло Life News джерело в поліції.

Про стан самого Пороховщикова новин поки немає. Напередодні повідомлялося, що він знаходиться в реанімації Наукового центру неврології РАМН і поки не прийшов до тями. Друзі і знайомі як і раніше не можуть відвідати відомого актора, оскільки він знаходиться в реанімаційному відділенні.

У Олександра Пороховщикова на тлі цукрового діабету почалася гангрена, він був госпіталізований і переніс операцію з ампутування частини стопи. У лікарні актор отримав запалення легенів, після чого він із серцевим нападом був переведений в кардіологічне відділення. Згодом у Пороховщикова стався інсульт.

Дружина актора, Ірина, вкоротила собі віку в ніч на суботу. Вона повісилася в їхньому будинку на Старому Арбаті, залишивши записку: "Жити без Саші не хочу і не буду ... Люблю Сашу і хочу бути з ним. Ірина Пороховщикова". Припускають, що вирішальною стала фраза лікаря, сказана їй по телефону, що її чоловік не доживе до ранку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дружина актора Олександра Пороховщикова повісилася через хворобу чоловіка

Пізно ввечері в п'ятницю Ірина зателефонувала подрузі. Вона була сильно засмучена. Казала, що не хоче жити. Подруга викликала поліцію. У присутності МНС і медиків швидкої допомоги оперативники оглянули будинок і виявили, що одна з вхідних дверей була відкрита. Коли правоохоронці знайшли Ірину Пороховщикову, вона вже була мертва.

Деякі ЗМІ повідомляли, що Пороховщиков приходив до тями і вимагав покликати дружину, але йому не повідомляють про її смерть.

Зараз ви читаєте новину «У тілі дружини Олександра Пороховщикова не знайшли алкоголю та стимуляторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути