середа, 15 липня 2020 16:15

У телеведучої випав зуб під час прямого ефіру

У телеведучої випав зуб під час прямого ефіру
Падалко втратила зуб під час озвучування інформації про ситуацію з коронавірусом в одному з сіл Херсонської області. Фото: instagram.com/marichkapadalko/

Телеведуча Марічка Падалко під час випуску новин, який ішов у прямому ефірі на каналі "1+1", залишилася без зуба. Прикрий випадок не завадив їй закінчити озвучувати підводку.

Запис фрагмента новинного випуску, під час якого з ведучою сталася неприємність, на своєму каналі в YouTube оприлюднив користувач romka121983.

Падалко втратила зуб під час озвучування інформації про ситуацію з коронавірусом в одному з сіл Херсонської області. Незважаючи на те, що сталося, Падалко продовжила вести ефір, сховавши зуб в долоню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведучий представив фільм "Карантин. Інше життя"

"Прошу вибачення", - сказала ведуча.

Телеведуча Марічка Падалко побувала на Луганщині. Спілкувалась із жителями українською. Запевняє, що це не викликало жодних проблем чи непорозумінь. "Минулий тиждень провела на Луганщині, вперше у своєму житті – Кремінне, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Мілове… Всюди говорила українською – у магазині, на вулиці, в готелі, кафе. Жодної негативної реакції не зустрічала, жодної. Частина, як у нас часто в Києві просто це пропускала повз вуха, говорячи звичною російською. Хтось говорив суржиком, бо так говорить у житті, у когось суржик – це спроба відповідати українською. Хорошу українську чула від переселенців із Луганська (митців) і від однієї офіціантки в готелі в Сєвєродонецьку", - зазначила ведуча у Префікс Блозі.

Зараз ви читаєте новину «У телеведучої випав зуб під час прямого ефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути