Ексклюзиви
пʼятниця, 10 липня 2020 21:02

Телеведучий представив фільм "Карантин. Інше життя"

Телеведучий представив  фільм "Карантин. Інше життя"
Спецпроєкт 1+1 "Карантин. Інше життя" виник з ідеї створити документальний фільм про життя людей в умовах карантину через пандемію COVID-19 Фото: надане піар-службою

10 липня у прямому ефірі "Сніданок з "1+1" та в YouTube стартувала прем'єра документального фільму "Карантин.Інше життя" про самоізоляцію.

Єгор Гордєєв зняв цей документальний фільм за участю глядачів та зірок, зокрема Марічки Падалко, Святослава Гринчука, Нелі Шовкопляс, Олександра Преподобного, Лідії Таран, Геннадія Попенка, Катерини Нестеренко.

У створенні фільму поучаствували ще й зірки шоу-бізнесу: Alyona Alyona, Віра Кекелія, Роман Дуда, Сергій Бабкін та популярні блогери - Дмитро Варварук, Марта Летнянчин, Олена Грицай.

Спецпроєкт 1+1 "Карантин. Інше життя" виник з ідеї створити документальний фільм про життя людей в умовах карантину через пандемію COVID-19. Ведучим спецпроєкту став Єгор Гордєєв, який кожної п'ятниці в ефірі ранкового шоу Сніданок з 1+1 запитував у глядачів про особливості їхнього життя у самоізоляції.

Було оголошено 7 запитань. Що для вас найважче на карантині? Яке місце у вашому домі стало для вас курортом? Від чого ви ніколи не відмовитесь, навіть під час карантину? Чого ви найбільше боїтесь в самоізоляції? Карантин - це "дороге задоволення" чи економія? Що ви перше зробите, коли закінчиться карантин? Яким ви уявляєте своє життя після карантину?

Фільм складається з 3 частин. Кожна наповнена карантинними історіями глядачів, які вперше зіткнулися з умовами глобальної самоізоляції.

"Весну-літо 2020 ми точно запам'ятаємо на все життя. Ці кілька місяців ми прожили в реальності схожій на сценарій якогось фільму. І цей фільм ми зробили разом", - сказав Єгор Гордєєв.

У рамках спецпроєкту глядачі надсилали свої відео про побут в нових карантинних реаліях. До фільму увійшли десятки відеоісторій в самоізоляції, що містили відповіді на важливі питання, які щотижня з'являлися у соцмережах ранкового шоу Сніданок з 1+1.

"Найважче було не пережити все це, а усвідомити як таке взагалі можливо", - коментує Єгор.

До спецпроєкту 1+1 "Карантин.Інше життя" долучилися також зірки українського шоу-бізнесу і поділилися з нами своїми карантинними історіями. Зокрема, популярна реп-виконавиця AlyonaAlyona.

"Під час карантину ванна кімната стала моєю улюбленою. Тому що, по-перше, я люблю воду. А, по-друге, раніше насичений графік роботи не дозволяв мені ніжитися в ній. Зараз я запалюю свічки, кидаю туди всілякі піни і просто кайфую", - розповідає AlyonaAlyona.

Карантинні реалії навчили людей більше цінувати власний час і відкривати для себе нові заняття.

"Ми навчились економити, перш за все, час. Ми навчились працювати віддалено. Вдома у своєму кабінеті я продовжую монтувати програму "Світ навиворіт", - сказав Дмитро Комаров.

Одним із найгучніших питанням було: "Карантин - це "дороге задоволення" чи економія?". На жаль, через карантин постраждало багато людей, і понад 20% українців залишилися без роботи. Економіка України та інших країн світу постраждала і на відновлення нормального стану знадобиться не один рік. В документальному фільмі глядачі "Карантин. Інше життя" діляться своїми історіями про фінансовий стан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі "1+1" відкрили благодійну "Карусель мрій" у Києві

Адаптивний карантин триває. Зафільмували психологічно найважчий період самоізоляції.

Режисер Макс Балтер випустив короткометражний трилер про самоізоляцію під час пандемії. Головній героїні Анні постійно здається, що в квартирі є хтось чужий. 6-хвилинний трилер "Разом" (Together) розповідає історію про самотність і тривожність під час самоізоляції на карантині. Зйомки тривали 16 годин, знімальним майданчиком стала квартира режисера Макса Балтера. Головну роль у фільмі зіграла Маруся Іонова, актриса соціального рейв бенду TseSho.

Зараз ви читаєте новину «Телеведучий представив фільм "Карантин. Інше життя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути