четвер, 01 листопада 2012 11:41

У покійної Емі Вайнхаус викрали з будинку дві сукні

У покійної Емі Вайнхаус викрали з будинку дві сукні
Вартість їх становить понад 200 тис. доларів Фото: Reuters

Невідомі викрали з лондонського будинку загиблої більше року тому Емі Вайнхаус дві її сукні вартістю близько 130 тис. фунтів (більше 200 тис. доларів), повідомляє газета The Sun.

"Для мене це справжній удар, - заявив виданню батько співачки Мітч Вайнхаус. - Злочинці не взяли нічого (крім вбрання), хоча в будинку повно дорогих речей. Вони знали, що туалети Емі володіють для нас особливою цінністю, незалежно від їхньої вартості" .

Викрадені весільна та коктейльна сукні, які були спеціально відібрані для одного з майбутніх аукціонів благодійного фонду виконавиці. Обидва цих вбрання добре відомі шанувальникам співачки - у першому вона виходила заміж за Блейка Філдер-Сівіл в 2006 році, а в другому виступала на одному з музичних шоу BBC пізніше в тому ж році.

Як повідомив поліції Мітч Вайнхаус, він не може точно сказати, коли сталася крадіжка. Раніше триповерховий особняк в північно-західному лондонському районі Кемден, де жила Емі, був виставлений її батьками на продаж. "Всі особисті речі моєї дочки, що залишалися там, були забезпечені бирками, пронумеровані і підготовлені до вивозу", - заявив батько співачки. Однак, за його словами, цей процес "зайняв близько двох днів, і в ньому брали участь декілька осіб". "Звісно, хтось заходив до будинку, хтось виходив з нього", - сказав Мітч.

В даний час поліція вже приступила до з'ясування обставин цієї справи. Співробітники правоохоронних органів опитують свідків і встановлюють точний список осіб, які знаходилися в будівлі в зазначений період.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За рік після смерті Вайнхаус продані 1,2 млн копій її альбомів

Фонд Емі Вайнхаус, який був заснований після її смерті у віці 27 років у липні 2011 року, планував виручити за сукні більше 200 тис. доларів. Благодійна організація пам'яті співачки регулярно перераховує значні суми дитячим хоспісам. Крім цього, сім'я Вайнхаус також активно сприяє організаціям медичної допомоги наркоманам. У минулому році завдяки численним заходам, пов'язаним з ім'ям співачки, фонду вдалося зібрати понад 1,6 млн доларів.

Зараз ви читаєте новину «У покійної Емі Вайнхаус викрали з будинку дві сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути