четвер, 02 лютого 2012 13:20

Результати розслідування смерті Емі Вайнхаус можуть скасувати

Результати розслідування смерті Емі Вайнхаус можуть скасувати

Результати розслідування обставин смерті співачки Емі Вайнхаус можуть бути анульовані. Слідчому Сюзанні Грінуей, яка встановлювала причини раптової смерті артистки, довелося звільнитися з посади заступника коронера. З'ясувалося, що вона не мала права працювати у Великій Британії на цій посаді.

Як пише The Times, Сюзанну Грінуей, австралійку за походженням, в 2009 році влаштував на роботу чоловік, також співробітник слідчих органів. При цьому у Грінуей не було п'ятирічного досвіду роботи адвокатом на території Великої Британії, як того вимагає закон. Вона близько 10 років займалася юриспруденцією в Австралії, але цей факт міг служити лише доповненням до резюме.

Коли про це стало відомо, Грінуей написала заяву про звільнення з посади заступника коронера. Це сталося ще в листопаді 2011 року, проте офіційне повідомлення про звільнення з'явилося тільки в середу, 1 лютого, вказує Associated Press.

Тепер результати виконаної Грінуей роботи можуть бути визнані недійсними. Всього вона вела 12 справ про насильницьку або раптову смерть, у тому числі справу про смерть Емі Вайнхаус. У жовтні 2011 року заступник коронера підсумувала, що причиною несподіваної смерті 27-річної співачки стало алкогольне отруєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Емі Вайнхаус посмертно діагностовано маловідоме захворювання

Рідні Вайнхаус поки не вирішили, що вони будуть робити у зв'язку зі звільненням слідчого і можливим анулюванням результатів розслідування. Вони мають намір звернутися за консультацією до юристів.

Емі Вайнхаус була знайдена мертвою у себе вдома в Лондоні 23 липня 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Результати розслідування смерті Емі Вайнхаус можуть скасувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути