четвер, 26 січня 2012 17:16

Французький модельєр присвятив свою колекцію Емі Вайнхаус
8

Фото: Фото: kleo.ru

Французький модельєр Жан-Поль Готьє презентував колекцію одягу на сезон весна / літо - 2012, на створення якої його надихнув образ співачки Емі Вайнхаус, пише The Daily Mail. Показ відбувся в середу, 25 січня, в Парижі.

Моделі, задіяні в дефіле, виходили на подіум під музику Уайнхаус. Всім учасницям показу були зроблені високі пишні зачіски "бджолиний вулик", а також помітний макіяж у фірмовому стилі ретро-соул співачки. Одна з моделей з'явилася на подіумі з цигаркою.

Що стосується власне колекції, то в ній також можна було знайти елементи, що нагадують вбрання Емі Вайнхаус. Так, наприклад, на подіумі були продемонстровані корсетні сукні, блузи в дусі 1950-х років і вузькі спідниці. Одну з суконь на подіумі продемонстрував манекенник Андрій Пежіч, який регулярно бере участь у показах жіночих колекцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сукню з обкладинки альбому Емі Вайнхаус продали музею за 43 тисячі фунтів

Манера створювати образи Вайнхаус спочатку широко обговорювалася модними критикам. Їх увагу привертали не тільки макіяж і зачіска співачки, але і її вінтажні наряди, любов до атласних балеток, шортів, коротких яскравих суконь, а також довгих светрів і футболок-суконь.

За життя Вайнхаус співпрацювала з компанією Fred Perry - вона створила колекцію одягу, яка відображала її погляд на моду. Артистка померла в липні 2011 року у віці 27 років.

Жан-Поль Готьє почав роботу в індустрії моди у віці 18 років. Свою першу колекцію він представив у 1976 році. За роки роботи модельєр створив власний провокаційний стиль, який допоміг йому виділитися серед своїх колег. Широкій публіці Готьє відомий як творець костюмів для акторів фільму "П'ятий елемент".

Зараз ви читаєте новину «Французький модельєр присвятив свою колекцію Емі Вайнхаус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути