вівторок, 06 грудня 2011 13:10

У Емі Вайнхаус посмертно діагностовано маловідоме захворювання

У Емі Вайнхаус посмертно діагностовано маловідоме захворювання

Згідно із нещодавньою інформацією, популярна британська соул-співачка Емі Вайнхаус, яка раптово померла влітку цього року у віці 27 років, страждала на одну із форм так званого пригарничного розладу особистості.

За даними джерел, це захворювання вивчено мало, однак серед його симптомів медики виділяють, зокрема, різкі перепади настрою і емоційну нестійкість, напади почуття провини, пекучого сорому, порожнечі, які можуть змінюватися гнівом і люттю.

У число наслідків, до яких може призвести захворювання, входять залежність від алкоголю і наркотиків, а також розлади харчової поведінки. Все це і зазначалося у покійної виконавиці, яка, незважаючи на всі старання, ніяк не могла впоратися зі своїми шкідливими звичками.

За словами інсайдера, пригарничний розлад особистості ніколи не був діагностований у Емі Вайнхаус, але тільки тому, що вона сама була проти подібних діагнозів і категорично не хотіла вірити, що в неї не все може бути гаразд з нервовою системою.

Звичайно, зараз вже важко щось довести, і навряд чи можна назвати дивним, що загибель зірки досі обростає новими чутками і плітками. Відповідно до раніше оприлюдненої інформації, співачка померла від занадто великої дози алкоголю в поєднанні з сильнодіючими наркотичними речовинами.

Проте батько співачки, 61-річний Мітч Вайнхаус, стверджує, що його дочка під кінець життя майже змогла відмовитися від своїх згубних пристрастей і померла як справжня героїня, яка до останнього боролися з ними.

Зараз ви читаєте новину «У Емі Вайнхаус посмертно діагностовано маловідоме захворювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути