Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2012 12:33

У нову "ВІА Гру" можуть потрапити повненькі і спортивні дівчата

У нову "ВІА Гру" можуть потрапити повненькі і спортивні дівчата
Головне, щоб дівчина по-справжньому хотіла в групу Фото: glamurchik.tochka.net

Режисер нового реаліті-шоу "Хочу у "ВІА Гру" Алан Бадоєв вважає, що до нового складу відомої групи може потрапити будь-хто. Про це кліпмейкер розповів в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

"Костянтину потрібні дуже талановиті дівчата, дівчата, які можуть гарно танцювати. Я точно почув від нього таке побажання, що хочеться дуже активну, яскраву групу. Можливо в чомусь навіть спортивну. Але при цьому я не чув, що не можуть бути повненькі дівчата. Адже це все не важливо. Можна зайву вагу скинути в процесі. Головне - хотіти. Адже шоу називається "Хочу у "ВІА Гру". Треба хотіти і вірити в себе. Якщо ти бачиш у собі хоча б одну іскру, йди", - підкреслив він.

Також Бадоєв розповів про ще одну особливість майбутнього реаліті-шоу.

"Коли дівчат на передкастингах відберуть, їх навчатимуть викладачки. А викладачками будуть не прості дівчата, а найголовніші, які були у "ВІА Грі". Це і Віра Брежнєва, і Анна Сєдокова, і Мейхер, і Вінницька, і Оля Корякіна, і звичайно ж Альбіна Джанабаєва", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сам народ вибере нову "ВІА Гру" - Костянтин Меладзе

У реаліті-шоу, за словами продюсера, буде показуватися, як дівчині потрапити в шоу-бізнес.

"Що необхідно пройти дівчині, через які кола пекла, для того, щоб потрапити в справжній шоу-бізнес. Як вона повинна розвинути свій талант, як вона повинна змінитися. Це історія, можна сказати, чорного лебедя. Тобто чим потрібно пожертвувати, щоб стати найголовнішою дівою СНД", - підкреслив Бадоєв.

/media/video/470907/1_470907.mp4

Зараз ви читаєте новину «У нову "ВІА Гру" можуть потрапити повненькі і спортивні дівчата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути