вівторок, 27 листопада 2012 18:20

"Цей глобальний переворот у світі шоу-бізнесу - мій відправний пункт" - Бушміна про розпад "ВІА Гри"

"Цей глобальний переворот у світі шоу-бізнесу - мій відправний пункт" - Бушміна про розпад "ВІА Гри"
Співачка зазначила, що її творчість буде розвиватися далі Фото: showbiz.delfi.ua

Єва Бушміна не шкодує, що група "ВІА Гра" припиняє своє існування. Про це співачка розповіла в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

"Просто, напевно, пройшло багато часу і все досить помінялося в світі музики. І можливо Костянтину нізвідки поки черпати якогось натхнення саме для цього колективу. Я не думаю, що його треба судити за це або говорити, що це погано чи добре. Просто так трапилося. І я вважаю, що потрібно поважати його думку", - зазначила вона.

Бушміна зізналася, що не шкодує, що група припиняє існування.

"Не потрібно ні про що шкодувати, потрібно дивитися вперед з розкритим поглядом, йти широким кроком. Звичайно все це застосувати на практиці важкувато, але тим не менше я все таки вірю в те, що такі випадковості не трапляються, що такий глобальний переворот в світі шоу-бізнесу не може пройти для мене просто крапкою. Це, я вважаю, відправний пункт для моїх подальших років у творчості і в роботі", - підкреслила вона.

Між тим артистка заперечує, що причиною розпаду колективу став вихід з нього Альбіни Джанабаєвої.

"Костянтин же ясно дав усім зрозуміти, що він просто втомився. І, я думаю, його зрозуміють багато. Бо, я так відчуваю, що дехто навіть з глядачів втомився", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У цьому є якась хитрість" - Вінницька про розпад "ВІА Гри"

Співачка наголосила, що її творчість буде розвиватися далі.

"Я б звичайно не хотіла зараз розкривати якісь секрети з приводу того, в якому стилі я буду виконувати, в якому напрямку. Бо все міняється. Може я зараз зроблю якусь заяву, а через місяць все поміняється", - зазначила Єва Бушміна.

Зараз ви читаєте новину «"Цей глобальний переворот у світі шоу-бізнесу - мій відправний пункт" - Бушміна про розпад "ВІА Гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути