четвер, 29 листопада 2012 17:27

"Єву Бушміну Костя насадив одноосібно" — Дмитро Костюк про розпад "ВІА Гри"

"Єву Бушміну Костя насадив одноосібно" — Дмитро Костюк про розпад "ВІА Гри"
За словами продюсера, коли прийшла Санта, він став рахувати дні до кінця Фото: news.online.ua

Легендарний гурт "ВІА Гра" припиняє своє існування, щоб відродитися знову. Засновник колективу Дмитро Костюк вже оголосив кастинги у нову "ВІА Гру". Костянтин Меладзе заяви колишнього партнера жодним чином не коментує, повідомляє ТСН.

"Група "ВІА Гра" дала життя великій кількості талановитих дівчат. І в цьому її функція теж - не тільки група, як група, але і як школа, з якої вийшли абсолютно чудові артистки", - розповів Костянтин Меладзе в ефірі програми "ТСН.Особливе".

10 років вони створювали казку під назвою "ВІА Гра". Засновник гурту Дмитро Костюк відповідав за фінансову частину, продюсер Констянтин Меладзе — за творчість. Два роки тому Костюк пішов, не витримав авторитету Меладзе.

"Тут насправді моя провина. Я сам собі не дозволяв і нікому не дозволяв. Костя - це закон. А насправді потрібно було в певні моменти бути що називається не те, що жорсткіше, не боятися правду говорити", - підкреслив він.

Крапку в стосунках Меладзе та Костюка поставив останній склад "ВІА Гри". Дмитро каже, що це був єдиний випадок, коли колега не погодив із ним рішення.

"Після приходу Єви Бушміної, яку Костя насадив одноосібно, вона перша артистка, яка в групу потрапила не зовсім так, як потрапляли всі. Я завжди впливав, але на Єву я вже не впливав", - зазначив Костюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цей глобальний переворот у світі шоу-бізнесу - мій відправний пункт" - Бушміна про розпад "ВІА Гри"

Сама Єва Бушміна свій особливий статус у гурті не коментує. Проте зізнається, що з продюсером була у дружніх стосунках. Закривши "ВІА Гру", Меладзе пообіцяв Єві допомагати і далі.

"Могли зустрічатися по роботі, могли зустрічатися просто в якійсь неформальній обстановці для того, щоб провести час. Він сам сказав про те, щоб я не соромилася і щось запитувала в нього. Бо він завжди з радістю допоможе і відгукнеться" , - розповіла Бушміна.

Дмитро певен, що "ВІА Гра" існувала досі лише завдяки терпінню старожила гурту Альбіни Джанабаєвой.

"Альбіна, дай бог їй здоров'я, цемент цього колективу, яка вісім років в групі була. Їй честь, хвала і від мене повага. Коли ще Санта прийшла, я зрозумів, що все, треба рахувати якщо не місяці, то дні", - підкреслив Костюк.

"Альбіні безумовно буду допомагати, буду намагатися її продюсувати. На початку майбутнього року ми повинні випустити сольну пісню, кліп", - зізнався Меладзе.

А тим часом Костюк готується до катсингів і вже підшуковує новий репертуар для гурту. Якою буде нова "ВІА Гра", продюсер тримає в таємниці. Каже, що його вже засипають пропозиціями.

Зараз ви читаєте новину «"Єву Бушміну Костя насадив одноосібно" — Дмитро Костюк про розпад "ВІА Гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути