понеділок, 03 грудня 2012 14:17

"Сам народ вибере нову "ВІА Гру" - Костянтин Меладзе

"Сам народ вибере нову "ВІА Гру" - Костянтин Меладзе
Продюсер запускає реаліті-шоу Фото: donbass.ua

Продюсер дівочого колективу Костянтин Меладзе виступив з новою сенсаційною заявою. Гурт "ВІА Гра" не тільки знайде друге життя, але й перетвориться буквально в реаліті-шоу.

Не встигли численні шанувальники дівочої групи "ВІА Гра" засмутитись через новини про розпуск колективу, як продюсер Костянтин Меладзе зробив нову заяву.

Нагадаємо, днями продюсер групи Костянтин Меладзе зібрав журналістів на прес-конференцію, щоб відповісти на всі хвилюючі громадськість питання. За словами продюсера, "ВІА Гра" пережила не одну кризу, однак він зазначив, що особливо важких часів у них не було. Просто перестала працювати перевірена схема. "Група, яка сформувалася 12 років тому, була зроблена за певною формулою успіху: блонд, брюнетка, шатенка. Відбувалася багаторазова заміна однієї чорненькою на іншу, біленької на біленьку і так далі - це був якийсь театр, в якому основну роль грав продюсер, а трупа набиралася на певні спектаклі. Ця схема себе віджила, тому я вирішив розпустити групу і закінчити з цією схемою раз і назавжди", - не так давно заявляв продюсер.

Головна ж причина розпуску групи в тому, що Меладзе "вичерпався": "Я абсолютно чітко відчуваю, що більше для такого формату групи нічого толкового написати не зможу, а це найголовніша причина розпуску групи. Я вичерпався в даному форматі і нічого видати не зможу". Однак Меладзе явно злукавив, кажучи про свою безпорадність. Буквально напередодні продюсер зробив нову сенсаційну заяву.

"Ми вирішили запустити грандіозне телевізійне шоу, яке проходитиме одночасно в трьох країнах. Сам народ вибере нову "ВІА Гру", самі люди сформують новий склад цієї групи", - заявив Костянтин Меладзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Костюк збирається оголошувати новий кастинг до "ВІА Гри"

Більш того, вже з 3 грудня будуть прийматися інтернет-заявки на участь у кастингах, які з середини місяця почнуться в Росії, Казахстані і в Україні, повідомив Меладзе. За словами продюсера, переможці шоу "отримають квиток на справжню велику сцену".

Цікаво, що у своєму мікроблозі одна з колишніх вокалісток групи Анна Сєдокова ретвітнула записи відомого продюсера і режисера Алана Бадоєва, який повідомив: "Костя Меладзе набирає новий склад групи Віа Гра! Вперше все СНД зможе спостерігати за таїнством перетворення просто дівчат в діаманти! За тим, що відбувається за кулісами створення Нової Віа Гри можна буде спостерігати на Нтв і на 1+1. Я продюсер, автор ідеї і режисер. Несемо нове на ТБ". Від себе ж Сєдокова додала: "Ось так буває.)) Я ж попереджала вас, що засмучуватися і радіти ще рано. Респект Алану Бадоєву. Це давно вже був хороший серіал.)".

Зараз ви читаєте новину «"Сам народ вибере нову "ВІА Гру" - Костянтин Меладзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути