середа, 28 листопада 2012 10:34

Дмитро Костюк збирається оголошувати новий кастинг до "ВІА Гри"

Дмитро Костюк збирається оголошувати новий кастинг до "ВІА Гри"
Репертуар продюсер шукатиме новий Фото: eternaltown.com.ua

Дмитро Костюк розповів про свої плани щодо майбутнього "ВІА Гри", повідомляє ТСН.

"Після розставання з компанією Sony Music, у якої були всі права абсолютно: авторські, суміжні та бренд, авторські я віддав Костянтину Меладзе, бренд зареєстрував на себе", - розповів продюсер в ефірі програми "ТСН.Особливе".

За словами Костюка, інформація про закриття групи для нього стала передчасною.

"Недільна раптова інформація для мене випередила час, тому що я чекав, коли Альбіна Джанабаєва оголосить про свій вихід. Це планувалося власне 1 січня 2013 року. І в січні збирався оголошувати кастинг про абсолютно новий набір в колектив, у якого залишиться тільки назва", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цей глобальний переворот у світі шоу-бізнесу - мій відправний пункт" - Бушміна про розпад "ВІА Гри"

Костюк наголосив, що весь репертуар групи належить Костянтину Меладзе.

"І він може забороняти його або дозволяти. Але репертуар я буду шукати різний. Для виконання в концертних виступах звичайно хотілося б, щоб були якісь пісні з першого циклу 12-річного проекту. Але це буде залежати від Костянтина, дозволить він чи ні", - зазначив він.

Костюк зізнався, що ніякого конфлікту з Меладзе не було.

"Два роки, як я пішов від оперативного управління колективом. І два роки ні з ким не спілкуюся. Іноді спілкуюся з концертним директором, і з Надею Грановською можливо переписуємося і то давно вже не переписувалися смс-ками. Тобто я цілком відпочивав, накопичував енергію. Але оголошення про закриття групи на два місяці мене в цей процес втягнули передчасно", - зазначив він.

Продюсер наголосив, що він незабаром оголосить кастинг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У цьому є якась хитрість" - Вінницька про розпад "ВІА Гри"

"Вимоги до дівчат будуть викладені на тому ресурсі, через який буде оголошуватися кастинг. Ви розумієте, якими вони в принципі мають бути", - зазначив він.

За словами Костюка, Костянтин Меладзе теж не буде сидіти склавши руки.

"У мене є інформація, чутки з Москви, про те, що Костянтин буде брати участь чи то в реаліті-, чи то в серіаліті-шоу, в якому будуть підбирати дівчат для нової групи. Тож така інформаційна бомба напевно використовується для того, щоб відразу задати рейтинг телепроекту, який буде виходити начебто на "НТВ". Ну, буде дві групи", - підкреслив Костюк.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Костюк збирається оголошувати новий кастинг до "ВІА Гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути