субота, 03 березня 2012 09:41

У чоловіка Мерайї Кері виявили загадкове захворювання

У чоловіка Мерайї Кері виявили загадкове захворювання

31-річний Нік Кеннон, відомий музикант і чоловік співачки Мераї Кері, остаточно розхворівся. У лютому він був госпіталізований, і в його легенях виявили декілька згустків крові. На щастя, медики вчасно змогли видалити тромби, і зараз життя Ніка поза небезпекою. Але неприємності на цьому не закінчилися.

Проблеми зі здоров'ям почалися у Ніка ще в січні. Ретельно сплановані новорічні канікули в Еспені закінчилися, не встигнувши початися, оскільки Нік загримів до лікарні з гострою нирковою недостатністю.

Сьогодні Кеннон розповів, що, на думку лікарів, проблеми з легенями і нирками - наслідок загадкового аутоімунного захворювання.

"Вони кажуть, це щось на зразок вовчака, - пояснив він в інтерв'ю журналу People. - Але ніхто з членів моєї родини не страждає на таку хворобу!"

Також музикант зізнався, що вважає себе щасливчиком - хоча б тому, що тромби в легенях, які могли його вбити, були вчасно виявлені.

"Мені здавалося, я поправляюсь, мені ставало все краще і краще - і раптом це! Звідки, чому? Тромби для мене - найстрашніше, що тільки може бути, тому що ... Я знав людей, які померли саме від цього".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мерайя Кері через п'ять місяців після пологів схудла на 30 кг

Зараз Нік відмовився від більшості проектів - зокрема, від роботи на радіо, - щоб серйозно зайнятися своїм здоров'ям. Нагадаємо, що він не так давно вперше став батьком: 30 квітня минулого року дружина Ніка, 41-річна Мерайя Кері, народила близнюків, хлопчика на ім'я Мороккан (Moroccan) і дівчинку Монро (Monroe).

Зараз ви читаєте новину «У чоловіка Мерайї Кері виявили загадкове захворювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути