середа, 04 травня 2011 09:59

Мерайя Кері народила на свою річницю весілля

Мерайя Кері народила на свою річницю весілля

Американська співачка Мерайя Кері народила двійню, повідомляє журнал People.

Хлопчик і дівчинка з'явилися на світ в одній з лікарень Лос-Анджелеса в суботу, 30 квітня. За словами представника 41-річної Кері, мама і малюки почуваються добре. Відзначається, що після пологів у палаті грала пісня Кері "We belong together".

Імена новонародженим поки не придумали. За словами чоловіка Кері, 30-річного актора Ніка Кеннона, імена будуть "унікальними, але не ексцентричними".

Примітно, що народження близнят співпало з третьою річницею весілля Кері та Кеннона. Незадовго до народження близнюків чоловік співачки висловив припущення, що цього року їм доведеться відзначати річницю весілля в лікарні.

Кері та Кеннон стали батьками вперше. Як відзначає Associated Press, Кері заявила, що більше дітей мати не планує. Про вагітність Кері стало відомо в жовтні 2010 року. У грудні співачка офіційно оголосила про те, що чекає на двійню.

Серед останніх на сьогоднішній день альбомів Кері - "Memoirs of an Imperfect Angel", він вийшов восени 2009 року. А в листопаді 2010 року у продаж надійшов альбом "Merry Christmas II You", до якого увійшли як переспіви класичних різдвяних пісень, так і оригінальні композиції. Кері є володаркою п'яти премій "Греммі".

Зараз ви читаєте новину «Мерайя Кері народила на свою річницю весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути