понеділок, 25 квітня 2011 14:22

У новій фотосесії Кейт Мосс прикрила пір'ям інтимні місця
10

Знамениті фотографи Мерт Алас і Маркус Піггот, під керівництвом нового головного редактора французького Vogue Еммануеля Альта створили для Кейт Мосс образ Couture Limits. Фотосесія відбулася з однойменною назвою і використанням предметів одягу та аксесуарів Armani Prive, Atelier Versace і Valentino Haute Couture.

Як повідомлялось раніше, Мерайя Кері взяла участь в еротичній фотосесії. Цього разу компанію співачці склав її чоловік Нік Кеннон. Незважаючи на те, що артистці залишилися лічені дні до пологів, вона не соромиться роздягатися перед об'єктивом. На знімках зірка гордо демонструє живіт, а її груди прикриває руками роздягнений чоловік

Також німецька актриса турецького походження Сіла Сахін знялася оголеною для чергового номеру журналу Playboy. Тепер вона з гордістю називає себе першою туркенею Німеччини, яка наважилась на такий зухвалий крок. 25-річна Сахін отримала популярність багато в чому завдяки ролі в серіалі "Гарні часи, погані часи", "мильній опері", що транслювалася по німецькому ТБ.

Після зйомок для чоловічого журналу Сахін посварилась з родиною. Її коханий Йорн Шленвойт захищає подругу, стверджуючи, що у Сахін прекрасне тіло, приховувати яке від громадськості - злочин. Щоправда, рішення дівчини знятися оголеною було несподіванкою і для нього самого, так як Сіла розповіла йому про свої плани тільки після того, як відлетіла на Шрі-Ланку для зйомок.

Зараз ви читаєте новину «У новій фотосесії Кейт Мосс прикрила пір'ям інтимні місця ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути