четвер, 21 квітня 2011 11:21

Вагітна Мерайя Кері підготувала дитячу

Мерайя Кері показала журналу Life&Style дитячу, яку підготувала для майбутніх малюків у своєму каліфорнійському маєтку Bel Air. Як зазначила артистка, вона хотіла, аби кімната її дітей відрізнялася оригінальністю, і для її облаштування запросила дизайнера.

Як виявилося, дитяча прикрашена метеликами - улюбленим малюнком артистки. Також у ній вже чекають на малюків м'які іграшки, включаючи ягня і величезного жирафа, якого співачці подарувало сімейство Осборнів.

"Я хотіла красиву, заспокійливу дитячу, - розповіла Мерайя. - Усі деталі інтер'єру один до одного підходять, але в той же час вони відображають індивідуальність кожної моєї дитини. Оскільки мої діти - особливі, я не хотіла, щоб інтер'єр був у звичних рожево- блакитних тонах".

Тому артистка вирішила, що в кімнаті будуть поєднуватися рожевий, зелений та білий кольори. На стелі дитячої намальовані рожеві хмари на блакитному небі з золотими зірками. За словами артистки, на думку так розфарбувати стелю її навели дві її пісні.

"Іноді я просто сиджу тут і дивлюся на стелю, тому що вона мені дуже подобається. Це символізує моє бажання, щоб діти багато фантазували і мріяли", - поділилася Мерайя з журналом Life&Stile.

Зараз співачка та її чоловік вирішують, де краще ростити дітей.

"Мені більше подобається навчання на Східному узбережжі, ніж на Західному, - вважає Нік Кеннон. - Але крім навчання, буде ще багато речей, таких як робота".

Також, Мерайя зазначила, що бути матір'ю - одна з найскладніших ролей, і що діти приходять, щоб навчати нас.

"Мені буде потрібно дотриматись балансу між тим, щоб ростити їх в розкоші, і в той же час стежити, щоб вони не відривалися від життя. Але головне, що я буду кожен день щаслива, що в мене з'явилися діти", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Мерайя Кері підготувала дитячу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути