четвер, 20 жовтня 2011 14:36

Мерайя Кері показала своїх стильних близнюків
7

Після народження дітей Мерайя Кері приховувала їх від очей громадськості. Однак у п'ятницю у вечірньому ефірі на ABC в програмі Барбари Волтерс 41-річна зірка покаже свій будинок і близнюків Моррокана Скотта і Монро.

Видно, що зірковим дітям з самого народження прищеплюють почуття стилю. Монро була одягнена в білу пишну сукню, а Моррокан Скотт був у пісочного кольору костюмі, пише The Daily Mail.

Під час інтерв'ю з Волтерс зоряне сімейство розповіло про всі радощі батьківства, зізнавшись, що близнюки вже отримали в сім'ї свої прізвиська.

Мерайя народила близнюків 30 квітня, на їхню з чоловіком третю річницю весілля, в клініці Лос-Анджелеса.

Співачка нещодавно зізналася, що вагітність була дуже важкою для неї: "Моє тіло пройшло через багато чого. Я повинна була носити їх у собі стільки, наскільки це можливо. Але, як сказали мені лікарі, цю жертву я приношу заради дітей".

Чоловік знаменитості Нік Кеннон також поділився, що діти вже проявляють свої характери, що дочка дуже схожа на свою матір.

"Мій син завжди прокидається з посмішкою. Він буде чекати хвилину і, якщо він голодний, він дасть вам знати. А моя дочка чекає лише мить. І вона буде продовжувати плакати, поки не отримає те, чого хоче", - пожартував чоловік співачки.

Зараз ви читаєте новину «Мерайя Кері показала своїх стильних близнюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути