Ексклюзиви
середа, 06 березня 2013 16:32

Третій "холостяк" Андрій Іскорнєв нормально ставиться до гомосексуалізму

Третій "холостяк" Андрій Іскорнєв нормально ставиться до гомосексуалізму
Чоловік зізнався б у своїй нетрадиційній орієнтації

Пластичний хірург Андрій Іскорнєв, який став учасником третього сезону шоу "Холостяк", заперечує чутки про свою нетрадиційну орієнтацію і зв'язок зі своїм французьким колегою. Про це 28-річний москвич заявив Катерині Осадчій у програмі "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я перший раз про це чую. Але приємно, що якийсь колега. Я обов'язково підніму свою записну книжку, можливо у мене з'явиться новий співробітник. Але, якщо чесно, кому тільки не приписували всі ці історії. Тож, якщо ви мене абсолютно відверто запитаєте, як я ставлюся до таких речей, я вважаю, що людина в сучасному світі, напевно, має право на той вибір, на який її тягне природа. І, повірте, якщо б у мене була якась така тяга, я б абсолютно відкрито, не приховуючи, все б це вам повідомив. Я вас можу запевнити, от як на духу, я дотримуюся традиційних уподобань", - підкреслив він.

Пластичного хірурга здивував той момент, що в коханці йому приписують саме француза.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Третім холостяком стане пластичний хірург Лоліти Мілявської

"Навіть смішно. Чому француза то? Погодьтеся, приємно. Тобто не просто хтось з підворіття, а ось француз", - зазначив Іскорнєв.

Зараз ви читаєте новину «Третій "холостяк" Андрій Іскорнєв нормально ставиться до гомосексуалізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути