вівторок, 13 листопада 2012 17:25

Третім холостяком стане пластичний хірург Лоліти Мілявської

Третім холостяком на шоу "Холостяк" стане пластичний хірург Лоліти Мілявської та Евеліни Бледанс — 28-річний Андрій Іскорнєв. Про це Gazeta.ua розповіли в прес-службі каналу СТБ.

"Коли я отримав запрошення на участь в цьому проекті, я довго не міг відважитися. Бо моя професія не передбачає такої довгої відсутності на роботі. Але враховуючи те, що я дуже довго хочу знайти собі дружину, завести сім'ю і дітей, то взяв 3-місячний тайм-аут від роботи. Хоч я і молодший за героїв двох попередніх шоу, але відчуваю, що мій час створити сім'ю прийшов. Я завжди був молодшим всіх людей, які мене оточують, тому звик до цього. І зазвичай, я досягаю бажаного раніше за своїх однолітків. Наприклад, свою першу клініку я відкрив у 21 рік. Тому вік не завжди показник життєвого досвіду і мудрості", - зазначає Андрій.

В дівчатах, за його словами, він цінує вірність, інтелект, освіченість, почуття гумору і внутрішню красу.

"Мені не потрібна красуня, а я шукаю дівчину, яка б мала в собі родзинку. Незважаючи на те, що я пластичний хірург, при знайомстві не завжди звертаю увагу на їхню зовнішність. Повірте, що зовнішня краса не пов'язана з внутрішнім світом людини і її харизмою", - наголосив він.

У Андрія Іскорнєва є дві клініки пластичної хірургії - в Москві і Казані. Серед його клієнтів - Маша Малиновська, Роза Сябітова та інші. Він спеціалізується на омолодженні, пластичних і реконструктивних операціях обличчя та шиї, лазерній хірургії, контурній пластиці та пластиці рубців. Навчався в США, Франції, Італії та Швейцарії.

В другому сезоні шоу дівчата змагалися за справжнього принца - Френсіса Метью Романова. Тоді він вибрав дівчину із Запоріжжя Олену Смернову. Пара прозустрічалась півроку і врешті розійшлася. В першому сезоні холостяком був танцівник Максим Чмерковський. Він вибрав киянку Олександру Шульгіну, але розійшовся з нею через кілька тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Третім холостяком стане пластичний хірург Лоліти Мілявської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути